Conectează-te cu noi

24 Ore

Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Legumicultură (SCDL) Buzău a început vânzarea de răsaduri de legume din soiuri românești. Vezi oferta cu prețuri

Avatar photo

Publicat

pe

Răsaduri de legume din soiuri românești de la Stațiunea de la Buzău. Sezonul vânzărilor de răsaduri a început de astăzi, luni – 18 martie, la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Legumicultură (SCDL) Buzău. Instituția are la vânzare atât la magazinul fizic cât și prin comenzi care pot fi plasate online o serie de soiuri românești, unele dintre ele omologate chiar de cercetătorii de la Buzău, scrie gazetabuzoiana.ro.

Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Legumicultură (SCDL) Buzău începe de astăzi, luni – 18 martie, vânzarea de răsaduri produse în solariile proprii. Anul acesta, vânzarea a început cu aproape zece zile mai devreme decât în 2023, însă oferta este la fel de bogată și prețurile au rămas aceleași.

Preț răsaduri de legume românești de la SCDL Buzău

În serele de la Buzău au fost pregătite pentru plantare peste un milion de fire de tomate, castraveți, ardei, vinete sau plante aromatice. Sunt de vânzare atât soiuri deja cunoscute și foarte căutate pentru gustul lor autentic, cât și răsaduri de legume mai puțin cunoscute, pe care cercetătorii buzoieni încearcă să le introducă în consumul românilor tocmai pentru beneficiile multiple pe care acestea le au. Un exemplu ar fi castravetele amar extrem de bun pentru cei care suferă de diabet, fiind considerat ”insulina verde”.

Ca în fiecare an, cea mai mare cerere se așteaptă la… citește articolul integral pe gazetabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024
18:30
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending