Conectează-te cu noi

Sănătate

O nouă clădire pentru Secția Clinică de Psihiatrie Pediatrică, la Spitalul Obregia

Avatar photo

Publicat

pe

Aproximativ 22.000 de copii și adolescenți din România suferă de afecțiuni psihice, iar infrastructura actuală dedicată acestor pacienți nu mai satisface cerințele actuale, transmite Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, scrie sanatateabuzoiana.ro.

Tot mai mulți copii și adolescenți sunt afectați de boli psihice, la nivel mondial, iar actuala infrastructură de care dispune România la ora actuală este depășită și nu mai corespunde necesităților reale, în condițiile în care mii de pacienți pediatrici cu afecțiuni psihice au nevoie urgentă de îngrijire specializată, transmite Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, structură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București și în subordinea căreai funcționează 12 spitale din Capitală.

În acest context, Primăria Municipiului Bucureşti și ASSMB anunță că își „concentrează atenția asupra unui subiect sensibil și extrem de important: sănătatea mintală a copiilor și adolescenților”, iar pe lângă sumele alocate în fiecare an de la bugetul local în acest scop, fac „eforturi continue pentru atragerea unor noi surse de finanțare care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de tratament și la creșterea calității serviciilor medicale oferite”.

Astfel, la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia, unitate de referință în domeniul psihiatriei, aflată în subordinea ASSMB, înființată acum 100 de ani, s-a decis că este nevoie… citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending