Conectează-te cu noi

Sănătate

De ziua lor, asistenții medicali buzoieni s-au perfecționat, dar s-au și distrat (GALERIE FOTO)

Avatar photo

Publicat

pe

Peste 400 de asistenți medicali, din sistemul de sănătate public și privat, au fost prezenți, de Ziua Internațională a Asistentului Medical, la evenimentul organizat de OAMGMAMR Buzău, scrie sanatateabuzoiana.ro.

Ziua Internațională a Asistentului Medical (International Nurses Day), celebrată la data de 12 mai, aduce în prim-plan rolul cheie pe care îl au asistenților medicali pentru sistemele de sănătate și instituțiile sistemului sanitar, în cadrul unei o sărbători care să le pună în valoare calitățile și amprenta pe care aceștia și-o pun asupra vieților oamenilor din jurul lor. În fiecare an, Consiliul Internațional al Asistenților Medicali (ICN) – o federație care include peste 130 de asociații naționale ale asistenților medicali din întreaga lume, reprezentând peste 28 de milioane de asistenți medicali de pe întreg mapamondul, alege o temă prin care este marcată această zi. Anul acesta, prin tema „Asistenții noștri. Viitorul nostru. Puterea economică a îngrijirilor medicale”, ICN evidențiază puterea economică a îngrijirilor medicale, la economii sănătoase.

Este un bun prilej pentru noi toți, să le mulțumim asistenților medicali și să ne exprimăm recunoștința și aprecierea față de felul în care au grijă de sănătatea noastră, alături de medici și de ceilalți profesioniști din domeniul medical, să le transmitem gânduri bune și respectul nostru pentru contribuția semnificativă pe care o au în alinarea… citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending