Conectează-te cu noi

24 Ore

Când va fi gata noua Unitate de Primiri Urgențe. Un nou termen avansat de autorități

Avatar photo

Publicat

pe

Lucrările pentru construirea și dotarea unei noi Unități de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău, cea mai mare investiție făcută în ultimii ani în sănătatea buzoiană, sunt în linie dreaptă. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a venit cu precizări privind stadiul proiectului și momentul finalizării, scrie sansanews.ro.

Ordinul de începere a lucrărilor de realizare a unei noi unități de primiri urgențe a fost dat încă din anul 2022. Lucrările au început rapid, însă, pe parcurs au apărut diverse probleme, astfel că nu s-a putut respecta termenul de finalizare. Cel mai recent termen avansat de autoritățile buzoiene a fost decembrie 2023, dar nici acesta nu a fost respectat. Motivele au fost legate, spune președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, de procedurile de achiziție a aparaturii medicale, obiectelor de mobilier și altor dotări necesare noii unități.

“Din motive absolut obiective s-a prelungit termenul, dar UPU o să fie gata în curând să primească pacienții. Din cauza achiziționării de  materiale medicale și birotică, procedura s-a prelungit pentru că trebuie respectate niște termene.”

Lucrările la noua clădire de la Spitalul Județean, în care își vor desfășura activitatea medicii de la Urgențe, sunt gata. Au fost achiziționate și dotările medicale, în cea mai mare parte a lor, astfel că se va trece la următoarea etapă, și anume obținerea tuturor avizelor pentru ca, în… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending