City Report » Pagina 7


Parcare

Între rondul de la Arhipiscopie și Bdul Unirii, administratia locala a introdus parcare cu plata, dar a uitat sa aduca acele parcare la un nivel acceptabil (sunt pline de gropi). Împreună cu vecinii din bloc și de la blocurile învecinate vom face o petiție pe baza de semnături către Prefectură și către Primăria prin care vom solicita sa avem dreptul de a parcare și întervelul 07.00-16.30. Nu avem unde parca mașinile! Suntem dispuși sa plătim un abonament, dar nu 2 lei pe ora. Buzoienii se implica!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Felicitări!

Domnule Primar, vă felicit pentru performanța financiară în domeniul parcărilor. Să poți închiria în Buzău cu până la 4000 lei un loc de parcare nu este la îndemâna oricui. Spațiul este oricum al orașului și vopseaua e nimica toată. Eu cred că dumneavoastră nu activați în domeniul potrivit. Ceva trebuie să reevaluați. Morala personală sau domeniul de activitate. Să fie una din ele potrivită abilităților domniei voastre. ... Care să fie?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Ingrijorare

Domnule Primar, citind răspunsurile date de dumneavoastră la solicitări de rezolvare a unor probleme cu care mă confrunt și eu în orașul Buzău, constat că glumiți de multe ori sau credeți că sunteți atacat politic prin sesizările respective. Fiți bun și spuneți că nu este cazul să fiu cu adevărat îngrijorat că nu înțelegeți ce se solicită de la dumneavoastră. Mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Desființare gard viu și bordura

Astăzi reprezentanții societății Urbis au venit la blocul 77A, Aleea Tineretului și au dat gărdulețul de fier făcut de mine, anunțându-ma ca vor scoate si bordurile.Sunt disperata pentru ca astfel mașinile vor trece direct pe sub geamul meu, fiind la parter.Chiar nu se mai respecta nimic, nici o limita fata de artera de circulație sau cota indiviza de teren a fiecărui proprietar de imobil.Va rog sa verificați la fata locului dacă eu mai pot sta in siguranta si liniște când direct la geamul meu vor fi mașini, unele putând chiar intra in peretele aflat si expus la parter.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Cel mai tare primar

Sunteti cel mai tare primar pe care Buzaul il putea avea. Pentru ca inainte ne plimbam cu maxi taxi acum mergem cu autobuze electrice. Pentru ca inainte garajele de muraturi erau parte a cotidianului acum avem Iazul Morilor. Pentru ca inainte stadionul de la lapte era wc public, acum e cel mai tare din tara. Pentru ca inainte iti era frica sa mergi pe langa cimitirul Eroilor acum iti e mai mare dragul. Pentru ca inainte ma bateam cu toti vecinii cu nr de Bulgaria si toti aia cu dube sa parchez si eu masina de familie acum am loc rezervat. Pentru ca inainte trotuarele erau ocupate de samsari cu tot felul de rable iar acum am dale si piste de biciclete. Pentru ca inainte Buzaul nu visa la fonduri europene iar acum e campion. Pentru ca scolile in toata criza asta au caldura. Pentru ca pentru ca pentru ca. Felicitari de la un anonim neorb. Si ca mine sunt multi care tac, isi aduna rahatul de la caine, aduna gunoiul sortat si isi platesc impozitele la timp. Noi suntem cei care va votam. Si suntem multi, ati vazut la ultimul vot. Felicitari si va rugam sa nu va lasati inselat de cei nemtumiti si mai vocali dar nici sa nu v-o luati in cap. Sa fiti in continuare acelasi primar modest si gospodar.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Informații loc parcare

Buna ziua. Pe locul 224 de pe strada Viitorului a fost făcută o "rezervare" pentru o persoana cu handicap. Unde pot afla dacă într-adevăr acea persoana chiar are o problema și a dovedit cu acte pentru a îi fi "rezervat" acel loc? Mulțumesc
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Mafie alocări locuri de parcare

Buna ziua. Am avut ocazia sa vad ce mafie este și la alocarea locurilor de parcare pentru blocuri,mai exact a funcționarilor de la ghișeul unde se accepta dosarele. Daca ai ceva pile sau cunoștințe se poate foarte bine sa "ți se rezerve" un loc pe suma de 120 de lei,astfel ocolind licitația. Nu ar strica sa se facă o verificare cum s-au acordat anumite locuri pe strada Viitorului,probabil și prin alte părți
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Toaletare salcam

Buna ziua,doresc ca salcamul din fata blocului 8 Sc.A Micro 5 sa fie toaletat .
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Locuri de parcare

Draga domnule primar! În legătură cu locurile de parcare dupa strada Arinului,ati spus ca avem locuri de parcare toți locatarii. Sa va spun cum stau lucrurilr: nu am fost lăsați sa licitam pe ce locuri am vrut noi,in concluzie am si pierdut licitația pe locul care ne-a fost dat spre licitație. Vi se pare normal ca mie nu. Acum pt a doua tura de licitație blocului nostru nu i-a fost atribuit nici un loc de parcare,nici asta nu este corect. Dar ce mai este corect in tara asta...
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Parcare Mc Donald

Bună seara! Problema mea este legata de parcările rezervate pentru societăți și va dau drept exemplu ceva ce mi s-a întâmplat recent. Merg în centrul orașului, conduc mașina companiei, am drept de parcare pentru locurile destinate societăților. Intru în parcarea noua de la McDonalds. Locurile sunt ocupate, dar nu oricum, ci de persoane care nu au acest drept. Ok. Parchez mașina pe loc cu plata, intru pe telefon pt a face plata parcării și ma opresc, căci nu prea e corect pentru mine sa plătesc zilnic parcări peste parcări, din banii și din salariul meu, pentru masina firmei. Ok. Merg, îl caut pe domnul care verifica parcările și îi explic situația în care sunt, iar la final îl întreb dacă mai plătesc, tinand cont ca na, am permis pentru parcare gratuita, dar unul din locurile în care puteam parca e ocupat de vreun nene care putea sa parcheze pe oricare al loc nemarcat cu rosu. El zice ca nu, nu pot, trebuie sa plătesc. Ok ok, îl întreb dacă în acest caz cei care au parcat pe locurile rezervate societăților suferă vreo consecință, căci doar in fiecare zi exista problema aceasta, iar el îmi zice ca nici măcar nu a verificat. Cum discuția cu domnul nu a fost oricum una productivă, aleg sa plec, sa plătesc și în acea zi parcarea pe care nu mi-o decontează nimeni, deoarece am în geam un card pentru parcare gratuita, pe care oricum îl folosesc rar sau foarte rar, căci fie parcările destinate noua sunt ocupate, fie parcarea nu are locuri rezervate. Asa ca va întreb respectuos: ne puteți ajuta pe mine și pe toți cei puși în situația mea, cu ceva? Mulțumesc anticipat!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Situatie scolara Adservio

Adservio mai este folosit? La scoala numarul 1 situatia este in urma rau, nici mediile pe semestrul trecut nu sunt updatate. Macar sa stiu sa dezinstalez aplicatia.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Locuri parcare

Bună ziua! As dori sa va aduc la cunoștință că pe Aleea Stejarului,Unirii sud între blocurile 121A și 43 exista o alee care poate fi folosita ca locuri de parcare,fiind o mare problema cu locurile de parcare în aceasta zona. De asemenea se mai pot creea încă 2 locuri parcare în fața blocului 121 A.Mulțumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Limitatoare viteza str Victoriei

Buna ziua, Locuitorii strazii Victoriei va roaga sa luati in considerarea instalarea unor limitatoare de viteza pe aceasta strada. Strada este proaspat renovata si aproape dreapta ceea ce duce la o accelerare excesiva a soferilor mai alea in a doua parte a ei, fiind cu sens unic, si mai exact chiar in zona Compartimentului Autoritate Tutelara al Primariei Buzau situat la nr. 29 pe strada Victoriei. Acum cateva luni a avut loc un accident grav in acea zona din cauza vitezei excesive a unui sofer neexperimentat. Si aproape saptamanal apare un animal de companie ranit. Va rog sa ne spuneti care este procedure de contactare a Comisiei de Siguranta Rutiera in vederea formularii cererii noastre. Va multumim
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Câinii fără stăpân

As dori sa va aduc la cunoștință faptul ca în Parcul Crâng de ceva vreme sunt aproximativ 10 câini fără stăpân care creează probleme. Precizez ca am înștiințat și Politia Locala, mi s-a spus ca se va rezolva însă constat ca nimic nu se rezolva fără implicarea dumneavoastră!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.