City Report » Locuri de parcare


Locuri de parcare

Draga domnule primar! În legătură cu locurile de parcare dupa strada Arinului,ati spus ca avem locuri de parcare toți locatarii. Sa va spun cum stau lucrurilr: nu am fost lăsați sa licitam pe ce locuri am vrut noi,in concluzie am si pierdut licitația pe locul care ne-a fost dat spre licitație. Vi se pare normal ca mie nu. Acum pt a doua tura de licitație blocului nostru nu i-a fost atribuit nici un loc de parcare,nici asta nu este corect. Dar ce mai este corect in tara asta...
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Am primit de la Urbis urmatoarea explicatie :

„Pe aleea Arinului si strada Viitorului au fost depuse un numar de 1187 de

solicitari pentru 912 locuri de parcare. Pozitionarea anumitor locuri de

parcare a suscitat mai mult interes in detrimentul altor locuri, astfel

ca riveranii au dorit sa liciteze pentru ele, timp in care un numar de

67 de locuri au ramas fara nici o cerere depusa sau solicitantii

respectivi au fost descalificati pe motiv de nerespectare a

regulamentului (doua cereri de apartament, documente incomplete, etc).

Pentru cele 67 de locuri ramase s-a inceput o noua procedura si au fost

arondate atat blocurilor initiale, cat si blocurilor din apropiere.

Exista cateva cazuri punctuale de blocuri unde nu a ramas nici un loc de

parcare disponibil pentru etapa 2 (E1, C2, etc)”

Va multumesc !

  • Urbanism
  • 8 Mar, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Parcare Mc Donald

Bună seara! Problema mea este legata de parcările rezervate pentru societăți și va dau drept exemplu ceva ce mi s-a întâmplat recent. Merg în centrul orașului, conduc mașina companiei, am drept de parcare pentru locurile destinate societăților. Intru în parcarea noua de la McDonalds. Locurile sunt ocupate, dar nu oricum, ci de persoane care nu au acest drept. Ok. Parchez mașina pe loc cu plata, intru pe telefon pt a face plata parcării și ma opresc, căci nu prea e corect pentru mine sa plătesc zilnic parcări peste parcări, din banii și din salariul meu, pentru masina firmei. Ok. Merg, îl caut pe domnul care verifica parcările și îi explic situația în care sunt, iar la final îl întreb dacă mai plătesc, tinand cont ca na, am permis pentru parcare gratuita, dar unul din locurile în care puteam parca e ocupat de vreun nene care putea sa parcheze pe oricare al loc nemarcat cu rosu. El zice ca nu, nu pot, trebuie sa plătesc. Ok ok, îl întreb dacă în acest caz cei care au parcat pe locurile rezervate societăților suferă vreo consecință, căci doar in fiecare zi exista problema aceasta, iar el îmi zice ca nici măcar nu a verificat. Cum discuția cu domnul nu a fost oricum una productivă, aleg sa plec, sa plătesc și în acea zi parcarea pe care nu mi-o decontează nimeni, deoarece am în geam un card pentru parcare gratuita, pe care oricum îl folosesc rar sau foarte rar, căci fie parcările destinate noua sunt ocupate, fie parcarea nu are locuri rezervate. Asa ca va întreb respectuos: ne puteți ajuta pe mine și pe toți cei puși în situația mea, cu ceva? Mulțumesc anticipat!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Situatie scolara Adservio

Adservio mai este folosit? La scoala numarul 1 situatia este in urma rau, nici mediile pe semestrul trecut nu sunt updatate. Macar sa stiu sa dezinstalez aplicatia.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Locuri parcare

Bună ziua! As dori sa va aduc la cunoștință că pe Aleea Stejarului,Unirii sud între blocurile 121A și 43 exista o alee care poate fi folosita ca locuri de parcare,fiind o mare problema cu locurile de parcare în aceasta zona. De asemenea se mai pot creea încă 2 locuri parcare în fața blocului 121 A.Mulțumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Limitatoare viteza str Victoriei

Buna ziua, Locuitorii strazii Victoriei va roaga sa luati in considerarea instalarea unor limitatoare de viteza pe aceasta strada. Strada este proaspat renovata si aproape dreapta ceea ce duce la o accelerare excesiva a soferilor mai alea in a doua parte a ei, fiind cu sens unic, si mai exact chiar in zona Compartimentului Autoritate Tutelara al Primariei Buzau situat la nr. 29 pe strada Victoriei. Acum cateva luni a avut loc un accident grav in acea zona din cauza vitezei excesive a unui sofer neexperimentat. Si aproape saptamanal apare un animal de companie ranit. Va rog sa ne spuneti care este procedure de contactare a Comisiei de Siguranta Rutiera in vederea formularii cererii noastre. Va multumim
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Câinii fără stăpân

As dori sa va aduc la cunoștință faptul ca în Parcul Crâng de ceva vreme sunt aproximativ 10 câini fără stăpân care creează probleme. Precizez ca am înștiințat și Politia Locala, mi s-a spus ca se va rezolva însă constat ca nimic nu se rezolva fără implicarea dumneavoastră!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.