City Report » Limitatoare viteza str Victoriei


Limitatoare viteza str Victoriei

Buna ziua, Locuitorii strazii Victoriei va roaga sa luati in considerarea instalarea unor limitatoare de viteza pe aceasta strada. Strada este proaspat renovata si aproape dreapta ceea ce duce la o accelerare excesiva a soferilor mai alea in a doua parte a ei, fiind cu sens unic, si mai exact chiar in zona Compartimentului Autoritate Tutelara al Primariei Buzau situat la nr. 29 pe strada Victoriei. Acum cateva luni a avut loc un accident grav in acea zona din cauza vitezei excesive a unui sofer neexperimentat. Si aproape saptamanal apare un animal de companie ranit. Va rog sa ne spuneti care este procedure de contactare a Comisiei de Siguranta Rutiera in vederea formularii cererii noastre. Va multumim
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Cererea dumneavoastra va fi discutata in prima sedinta a Comisiei de Siguranta Rutiera, nu mai este nevoie sa faceti nici un demers/procedura.

Va multumesc !

  • Drumuri
  • 7 Feb, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Câinii fără stăpân

As dori sa va aduc la cunoștință faptul ca în Parcul Crâng de ceva vreme sunt aproximativ 10 câini fără stăpân care creează probleme. Precizez ca am înștiințat și Politia Locala, mi s-a spus ca se va rezolva însă constat ca nimic nu se rezolva fără implicarea dumneavoastră!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Din nou,trotuare

Domnule primar,revin cu sesizarea legată de strada și trotuarele din micro 3,paralele cu iazul morilor. Dacă in locul iazului ați fi făcut locuri de parcare,noi am fii fost multumiți deoarece nu vedem rostul acestui parc,și este o problema cu parcările in aceasta zona. După ora 19-20 nu mai găsim locuri de parcare decât la kaufland și este foarte frustrant. Și in legătura cu strada și trotuarele,nu cred ca s a mai asfaltat in aceasta parte de o perioada prea lunga de timp. Speram ca o sa ne ajutați și o sa răspundeți la acest mesaj.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Iluminat stradal

Pe strada Iordache Buga una din lămpi iluminează cu întreruperi.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Reset 2

Domnule Primar, ați înțeles puțin greșit sensul spuselor mele. Îmi pare rău pentru asta și pentru că probabil o fac acum din nou. 1. Am spus că îmi plăcea cum era "organizat" (în sensul de structură) orașul în urmă cu 5 ani. Multe dintre schimbările operate și cele intenționate pentru perioada următoare au creat discomfort fizic și psihic locuitorilor din zonele vizate, fără a avea impact corespunzător pentru restul locuitorilor. Nu am spus că era bine întreținut orașul. Nu era. Aici suntem de acord dar nu eu am susținut pe multiple planuri fosta administrație locală de-a lungul multor ani. 2. Sunt foarte surprins de alăturarea în răspunsul dumneavoastră între refuzul existenței altei opinii și menționarea feudalismului sau epocii de piatră. Într-o anumită paradigmă ele coexistă și se simt bine în hotărârile CL care stabilesc reguli pentru toți locuitorii în raport cu interesul a doar câțiva. 3. Sunt convins că dacă nu era nevoie de un referendum pentru unirea cu Țintești, aceasta ar fi fost hotărâtă fără ezitare în CL. Ar fi fost greșit așa cum am constatat după rezultatul referendumului dar nu ar fi contat pentru cei care ar fi putut hotărâ singuri asta. Cel puțin asta ar trebui să vă oprească din a mai fi în continuu conflict de idei (deliberat de multe ori) cu opiniile altor locuitori ai Municipiului fără să-i întrebați și pe ei ( alții decât pe cei din CL). 4. Noi locuim în Buzău. Buzăul este un oraș cu puțin peste 100000 de locuitori în Sud-Estul României. Competiția pe diferite planuri cu mari orașe (capitale) ale altor state Europene ( la rândul lor mai mari decât România) este cu totul neavenită. Eu consider că investițiile în orașul nostru trebuiesc dimensionate funcție de nevoile noastre și nu în competiție cu niște metropole. Locuitorilor orașului trebuie să le fie bine la ei acasă în primul rând în treburile curente. (Curățenie dar nu cu parul, ordine dar pedepsind doar pe cei care o încalcă, parcare la o distanță decentă de casă, trasee scurte pentru distanțele mici, confortul că știi că de mâine nu iți răstoarnă definitiv viața o hotărâre a CL). Atât de simplu. Vă mulțumesc pentru răbdare și înțelegere.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Reset

Domnule Primar, ne ajutați cu organizarea unui referendum din care să vedem câți dintre noi suntem în acord cu direcția în care îndreptați dumneavoastră orașul? Poate nu suntem dispuși mulți dintre noi la schimbări atât de profunde. Mie îmi plăcea orașul organizat așa cum era până în urmă cu 5 ani. Era nevoie de întreținere și nu de înlocuirea orașului cu altul. Poate nu e nevoie să spunem copiilor ce era într-un loc în oraș ( nu în afara lui) în urmă cu 10 ani, așa cum ne spuneau bunicii ce era în același loc înainte de marea reconstruire din a doua jumătate a secolului trecut. Unii au îngropat Iazul Morilor și dumneavoastra vreți să-l scoateți la suprafață. Noi am crescut cu Piata Daciei așa cum este acum iar dumneavoastră vreți să " o îngropați" sub un parc. Zic așa că locul în care am trăit devine dintr-o dată străin și nu îmi place. Cred că orașul trebuie să placă multora din cei care locuiesc în oraș. Mai cred că păstrarea este o opțiune în fața schimbării. Ar fi un moment bun să știm dacă vrem mulți schimbarea asta sau nu. Dumneavoastră nu credeți?
  Primarul a răspuns la această întrebare.