City Report » Situatie scolara Adservio


Situatie scolara Adservio

Adservio mai este folosit? La scoala numarul 1 situatia este in urma rau, nici mediile pe semestrul trecut nu sunt updatate. Macar sa stiu sa dezinstalez aplicatia.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Altele
  • 18 Feb, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Locuri parcare

Bună ziua! As dori sa va aduc la cunoștință că pe Aleea Stejarului,Unirii sud între blocurile 121A și 43 exista o alee care poate fi folosita ca locuri de parcare,fiind o mare problema cu locurile de parcare în aceasta zona. De asemenea se mai pot creea încă 2 locuri parcare în fața blocului 121 A.Mulțumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Limitatoare viteza str Victoriei

Buna ziua, Locuitorii strazii Victoriei va roaga sa luati in considerarea instalarea unor limitatoare de viteza pe aceasta strada. Strada este proaspat renovata si aproape dreapta ceea ce duce la o accelerare excesiva a soferilor mai alea in a doua parte a ei, fiind cu sens unic, si mai exact chiar in zona Compartimentului Autoritate Tutelara al Primariei Buzau situat la nr. 29 pe strada Victoriei. Acum cateva luni a avut loc un accident grav in acea zona din cauza vitezei excesive a unui sofer neexperimentat. Si aproape saptamanal apare un animal de companie ranit. Va rog sa ne spuneti care este procedure de contactare a Comisiei de Siguranta Rutiera in vederea formularii cererii noastre. Va multumim
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Câinii fără stăpân

As dori sa va aduc la cunoștință faptul ca în Parcul Crâng de ceva vreme sunt aproximativ 10 câini fără stăpân care creează probleme. Precizez ca am înștiințat și Politia Locala, mi s-a spus ca se va rezolva însă constat ca nimic nu se rezolva fără implicarea dumneavoastră!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Din nou,trotuare

Domnule primar,revin cu sesizarea legată de strada și trotuarele din micro 3,paralele cu iazul morilor. Dacă in locul iazului ați fi făcut locuri de parcare,noi am fii fost multumiți deoarece nu vedem rostul acestui parc,și este o problema cu parcările in aceasta zona. După ora 19-20 nu mai găsim locuri de parcare decât la kaufland și este foarte frustrant. Și in legătura cu strada și trotuarele,nu cred ca s a mai asfaltat in aceasta parte de o perioada prea lunga de timp. Speram ca o sa ne ajutați și o sa răspundeți la acest mesaj.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Iluminat stradal

Pe strada Iordache Buga una din lămpi iluminează cu întreruperi.
  Primarul a răspuns la această întrebare.