City Report » Pagina 9


Hai Buzau

Domnule Primar, vă rog să analizați dumneavoastră următoarele fapte: 1. Referendumul pentru Unire a stârnit interesul a 10%din cetățenii cu drept de vot din municipiul Buzău. 2. Traficul în oraș este efectiv blocat de mașini care aduc și duc copii din comune învecinate. 3. Cetățenii comunelor învecinate vă cer dumneavoastră, Primarul Municipiului Buzău, construcția de pasaje rutiere și interzicerea parcării (pentru riverani) în zone de interes pentru ei. 4. Refuzați să montați semafoare in Broșteni și locuitorii de acolo acordă prioritate minute bune celor care vin din afara orașului. Activitatea domniei voastre invită efectiv la părăsirea Municipiului. Acum vă întreb dacă mai sunteți dezamăgit de rezultatul referendumului sau înțelegeți omenește dezamăgirea locuitorilor Municipiului al cărui Primar ați fost ales? Pentru a cui bunăstare există senzația că lucrați de fapt pe banii și răbdarea locuitorilor Municipiului Buzău?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Iluminarea strazilor

Domnule primar, doresc sa va aduc la cunostinta o problema legata de lipsa unui stalp de lumina pe strada Maximilian Vladimir, in spatele blocurilor A3 si A2. Acolo este o parcare amenajata unde toti am platit pentru un loc de parcare insa lipsa luminii este resimtita, noaptea este bezna acolo, masinile noastre nu sunt in siguranta si mai rau este ca vin tot felul de cetateni si profita de faptul ca nu ii poate vedea nimeni si isi fac nevoile la scarile blocului,iar noi suntem obligati sa calcam si sa suportam mirosul de acolo. Va rugam in numele tuturor rezidentilor de acolo sa demarati procedurile pentru a ilumina acea portiune. Va multumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Trecerea dintre cartierul Mihai Viteazul si B-dul Republicii

Buna ziua! Nu știu dacă primaria sau CFR poate remedia problema însă de la an la an acea trecere pietonala de cale ferată este mai greu de trecut. Cu căruciorul cu bebe este chiar imposibil. Sunt mulți oameni in vârsta care își prind picioarele prin improvizațiile cu bolovani si lemne. Nu mai zic de gunoaiele aruncate acolo… la doi pași de un bulevard este ca o groapa de gunoi aproape imposibil de parcurs mai ales dacă ploua.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Strada din centrul orasului distrusa

Buna ziua, dl Primar! Strada Pacii, care este in centrul orasului, este o strada pe care nu se poate circula nici cu masina si nici cu piciorul. Locuiesc pe aceasta strada de 48 de ani si nu imi amintesc cum este sa mergi pe un trotoar normal. In urma unor schimbari de tevi, conducte etc facute de cei de la gaze, strada a devenit si mai impracticabila decat era. Va rog tare mult sa faceti o vizita acestei strazi, din centru pana la intersectia cu str Plevnei si va veti convinge singur. De asemenea, str Marasti, care se intersecteaza cu str Pacii si str Col. Ion Buzoianu, este in aceeasi situatie. Stiu ca nu puteti sa faceti toate strazile din oras in acelasi timp, dar va rog sa dati atentie si acestor strazi, care sunt la 3 minute distanta de centru si care arata mai rau decat prundul garlei. Multumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Spații verzi dintre blocuri

Am și eu o întrebare a adresa celor care hotărăsc soarta urbei noastre în diferite privințe. Au fost scoase gardurile vii dintre blocuri ,ceea ce nu știu dacă a fost o decizie înțeleaptă , ținând cont de faptul că reprezentau o oază de verdeață și o barieră împotriva distrugerii spațiilor verzi. Întrebarea este ce se va întâmpla cu aceste spații ? Cei ce le administrau , adică locatarii se ocupau și de curățenia și aspectul estetic. Cine va face asta de acum încolo,vor deveni locuri de trecere, parcări ad hoc , locuri de joacă sau pârloage ale nimănui ?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Unirii sud trotuare

Noua lucrare făcută pe trotuarele din unirii sud lasă mult de dorit.. asa bucuroasa sunt când văd ca orașul nostru înflorește .. dar când văd ca unii își bat joc de lucrări … plăcuțele așezate una mai sus și alta mai jos când pășești și ți se mișcă de sub picior de simți ca îți pleacă și gelznele e de tot rasul.. noi vrem dar nu avem cu cine… îmi pare rău ca nu am reușit sa fac poze sa vedeți lucrările …
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Wc

Wc uri publice cât mai multe !erau foarte utile!ar dispărea colturile pline de urina !
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Pietonii mai pot circula și pe trotuar

Mașinile care parchează pe trotuar au senzația ca sunt pe sosea. Noi pietonii trebuie sa ne ferim din calea lor .și ca nesimțirea sa fie cote maxime mai suntem și claxonati,cum ne permitem noi pietonii sa mergem pe trotuar eventual sa zburam.Sper sa luați masuri .
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Beznă

Bună seara! În intersecția dintre bulevardul Unirii și strada Transilvaniei nu funcționează iluminatul public de mai bine de o lună. Mă refer la porțiunea spre magazinele sătești.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Trecere de pietoni-pod Mărăcineni

Ar fi foarte utila o trecere de pietoni care sa unească partea de strada în care este amplasat Aqua Max cu podul de la Mărăcineni,în special vara se simte lipsa unei treceri ,deoarece sunt multe persoane care au locuit în oraș mult timp si s au mutat în comunele din apropiere și duc lipsa plimbărilor pe care nu le pot face I siguranță din lipsa aceasta .
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Probleme cu iluminatul

Buna ziua, domnule primar. De mai mult timp am vrut sa sesizeze faptul că deși podul din șoseaua Brăilei dispune de stilpi ptr iluminat, acesta este in beznă, ceea ce face că la orele când începe activitatea la întreprinderi, traficul să fie îngreunat. Motivul este că podul este tranzitat de mașini da te și de persoane care merg pe jos sau cu bicicleta. Totdeauna trebuie sa fie atenți să nu fie cineva pe marginea podului. Eu am fost martora unui accident care a avut loc anul trecut, când un autoturism a acroșat o persoana, accidentând-o grav.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Linie dubla contiuna Transilaniei

Buna ziua. Cand o sa se modifice liniile duble dupa strada Transilvaniei?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Stradă neasfaltata

Stradă neasfaltata de foarte mulți ani, facute recent lucrări, trotuare pe care nu poți merge cu căruțul pentru copil, dezastru
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Limitatoare de viteza

Chiar nu se pot monta 2 limitatoare de viteza in fata Scolii nr. 7? Este nevoie sa moara un elev sau un locatar ca sa va puteti sesiza sa montati acele limitatoare? Se circula cu viteza foarte mare si mai devreme sau mai tarziu o sa aprindem lumanari la gardul scolii din cauza nepasarii autoritatilor
  Primarul a răspuns la această întrebare.