City Report » Pagina 11


Semafoare

Revin cu solicitarea instalării semafoarelor la intersecțiile străzilor de ieșire din cartierul Broșteni în Str. Sporturilor. Așa cum v-am spus, acum se iese riscant din cartier. De luni începe școala și apoi vine iarna. Traficul pe care îl așteptați pe podul de la Vadu Pașii s-a disipat în zona menționată (str. Dorobanți, str. Sporturilor și bd. Marghiloman). Acum, Municipiul Buzău este mai accesibil celor din afara lui decât pentru cei din municipiu iar dumneavoastră, Poliția Locală și Comisia aveți în administrare municipiul Buzău (încă 3 ani). Hai Municipiul Buzău! Vă mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Aleea Stejarului

Buna seara. De ce s-au oprit lucrările pe Aleea Stejarului?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

tupeu

Sub ordinea cui se afla wc de la parcul cring ca este o duduie acolo care are diferite rugaminti ba sa nu punem hirtia in cos ba sa facem curat noi cetatenii ea pt ce e pusa acolo
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Masini abandonate pe domeniul public in centrul orasului (raspuns)

Buna ziua. Ii rog pe cei care care administreaza site-ul sa stearga poza sau nr. de inmatriculare a autoturismului Ford din sesizarea utilizatorului de_prin_buzau_adunate. Legislatia in vigoare : https://www.avocatnet.ro/articol_58721/Publici-poze-cu-ma%C8%99ini-parcate-ilegal-Trebuie-s%C4%83-%C8%99tergi-num%C4%83rul-de-inmatriculare-altfel-e%C8%99ti-obligat-s%C4%83-respec%C8%9Bi-GDPR.html Masina este parcata acolo de 2 saptamani si este perfect functionala. Voi dovedi acestea cu actele necesare la sediul Politiei Locale . Deasemenea mentionati-i utilizatorului care a reclamat acest lucru ca exista locuri de parcare rezidentiale cu plata langa banca Unicredit. Va multumesc !
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Coadă

Pe Bd. Bălcescu era coadă la centrul de vaccinare. Puteți ajuta prin amenajarea unuia sau mai multor centre pentru vaccinare. Repede repede. Mulțumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Amplasare mobilier stradal și coșuri de gunoi

Bună ziua domnule primar! În numele tuturor proprietarilor și locatarilor din blocul 21, scările A, B, C și D, situat în Cartierul Nicolae Bălcescu, Aleea Crângului nr. 7, vă adresăm cu deosebit respect rugămintea ca Primăria Municipiului Buzău prin societățile prestatoare din subordine, să înlocuiască canapelele din lemn din fața intrărilor în scările imobilului sus-menționat, de pe alile de acces și totodată, în măsura în care este posibil, să amplaseze lângă noile canapele și niște coșuri de gunoi, astfel încât ocupanții acelor canapele să nu mai arunce aiurea amabalajele produselor pe care le consumă. În speranța soluționării favorabile a solicitării noastre, vă mulțumim anticipat!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Re Re Festival

Domnule Primar, răspunsul dumneavoastră mă face să cred că nu doriți să răspundeți serios la întrebarea pusă. "Am facut si fac tot ce-mi permite legea, dar din pacate oamenii sunt indiferenti fata de vaccinare, asa cum au fost si fata de referendum." Există în România o lege care vă împiedică să oferiți informații corecte despre vaccinarea împotriva SARS Cov2? Nu cred. Este dreptul dumneavoastră (juridic) să nu faceți nimic. Moral vorbind, perspectiva se schimbă. Succes!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Toaletare copaci

Locuiesc pe str Sculpturii nr.2 vizavi de Directia apelor si pe domeniul public sunt doi copaci care necesita toaletizare deoarece crengile sunt putrede si imense si sunt un pericol pt circulatia masinilor si pirtonilor.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Asfaltare trotuar Orizont

Buna ziua. Trotuarul care duce catre gradinita din Orizont (mai exact bucata din dreptul magazinului Penny pana la gradinita) este demolat din luna mai, aproape 6 luni. Chiar nu se pot grabi lucrarile sa se ajunga macar la stadiul de ciment? Trebuie sa mergem pe carosabil cu copii mici de gradinita, de 2 ori pe zi, pe un drum foarte aglomerat. Este inadmisibil sa dureze mai mult de 6 luni de refacut o bucata atat de mica de trotuar fara sa va ganditi la siguranta copiilor care frecventeaza o gradinita din zona.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Asfaltare Aleea Dumbrava

Domnule primar,va solicit asfaltarea strazii Aleea Dumbrava din fata cimitirului cu acelasi nume.Tin sa mentionez ca am schimbat o pereche de suspensii pana in avest moment sunt cateva cratere pe sosea care in orele de varf sunt imposibil de evitat.Daca se poate macar peticirea acestora…Multa sanatate!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Re Festival

Domnule primar, ce era mai important între proiectul unirii și încercarea de evitare a decesului a 5 până la 9 oameni pe zi (deja de 2 săptămâni)? Acum e târziu pentru unii să faceți promovarea vaccinării, dar nu e târziu pentru toți. Vă rog să faceți acum ceva să nu fie târziu pentru mai mulți. Vă mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Indicatoare rutiere uitate prin oars

Sunt cateva indicatoare rutiere ramase uitate montate prin oras in locuri unde nu mai este cazut Exemplu - indicator de denivelare ptr reducerea vitezei la trecere de pietoni 2 buc 1 pe spiru haret unde trecerea de pietoni a fost desfiintata si mutata mai in fata si semaforizata 1 in fata posta micro 5..indicatorul exista dar limitatoarele de viteza lipsa de mai bine de 1 an Sesizati politia rutiera
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Parcare

În spatele blocurilor 19A, 19B și 19C de pe str.Nicolae Ciucurete Rusu nr.5 este un spațiu destinat parcării autovehiculelor. Datorită unor persoane care nu sunt riverane cu acest spațiu sau care au cate 2 sau 3 vehicule in proprietate, noi ceilalți, nu putem găsi un loc de parcare in acea zonă indiferent de oră. Mai mult sunt masini care aparțin unor firme, de capacitate mult mai mare, care sunt parcate în acea zonă. Vă rog să găsiți o soluție pentru locatarii acestor blocuri .
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Stalpi trotuar montati ilegal

Buna ziua, domnule primar! Revin cu o problema pe care v-am mentionat-o acum aproximativ 2 luni de zile. Este vorba de 2 stalpi montati ilegal pe trotuar, precum mi-ati mentionat si dumneavoastra, pe str. Filantropiei. Va rog, daca se poate, sa luati masuri pentru inlaturarea lor sau cel putin a acelui stalp care este montat in dreptul razorului dintre 2 proprietati pentru ca ingreuneaza accesul auto in curte, mai ales in situatia in care vis a vis este parcat un alt autoturism.
  Primarul a răspuns la această întrebare.