City Report » Pagina 10


Parcarea la scola 15 G.EMIL PALADE

Buna ziua domnule primar o mare rugaminte din partea parintilor care avem copii la scoala 15 zilnic ne confruntam cu o mare problema... trebuie sa oprim in mijlocul strazii ca sa putem lasa copiii sau sa ii luam.. Va rugam sa puneti interzis parcarea de L-V de la 7 la 19 in fata scolii asa nu ne mai certam zilnic cu locala sau cu soferii care tranziteaza strada... la fel cum este in fata scolii 11...
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Party

740000 lei pentru petrecere în piață? Ceva nu este deloc in ordine cu rațiunea dumneavoastră. În anul În care ați "hotărât" mărirea impozitelor pentru că erau mai mari în alte orașe? In anul în care va plângeați că bugetul este mic și e greu să drămuiți banii? În anul in care ați solicitat împrumuturi pentru "dezvoltare" și au ieșit doar parcuri? Explicați dumneavoastră vă rog. Ca ordin de mărime sunt 500 de pensii medii, adică banii din care trăiesc 500 de oameni o lună întreagă. Acești bani ii cheltuiți pentru câteva ore de distracție? Luați măsuri! Urgent!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Trotuare pe care nu poți merge din cauza poleiului

Domnule primar,era atât de greu ca doua nopți sa scoateți pe străzi pe cei care sa se ocupe și de trotuarele care au devenit PERICOL de mâini, picioare rupte??? Domnule primar eu circul pe jos nu cu mașina,în aceasta dimineață mi-am luat toate masurile de siguranță pt a ajunge la serviciu în siguranță și cu toate astea am avut ghinionul sa cad în condițiile în care am grave probleme de coloană vertebrală care acum după acest eveniment le resimt și mai accentuat. Scoateți domnule primar pe cei care primesc ajutor social doua,trei ore pe noapte la astfel de activități,dati-ne și noua posibilitatea ca la ora 5.00 dimineață când plecam către servici să fim în siguranță
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Multumesc

Domnule Primar, vă mulțumesc pentru preocuparea arătată pentru sănătatea noastră a celor din Municipiul Buzău. Acum mergem mai mult pe jos din mai multe motive cum ar fi că timpul pierdut pe drum e cam același ( mai frig dar așa eși iarna), ne e frică să nu pierdem locul de parcare și nu mai consumam combustibil dublu față de perioadele nefaste de dinainte. Acum rugămintea mea este să-i lămuriți dumneavoastră pe ăștia din afara orașului să mai lase mașinile acasă că pentru asta subvenționați transportul în comun din banii Municipiului. Să fie solidari cu cei care v-au votat cum ar veni. Vă mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Petarde din apartament

Buna ziua. Din apartamentul de la parter pe partea din spate a blocului 32H2 de pe Str. Privighetorilor se tot arunca petarde. Poate politia locala sa rezolve cumva cu acesti oameni nesimtiti?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Câini vagabonzi!!

Bună ziua! Va rog sa rezolvați problema câinilor vagabonzi din parcarea Hoenganes(fabrica de pulberi-poarta1) , sunt agresivi. Au mai existat reclamații legate de problema asta, dar câinii încă sunt aici, nu s-a ocupat nimeni. Va rog din suflet sa faceți ceva cu ei!!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Circulație Transilvaniei

Pe strada Transilvaniei nr 297 un capac de canalizare face un zgomot când trec masinile peste el ,mentionez ca e portiunea de strada modernizata si tot acolo capacul de la fluviala de lânga bordura a fost inlocuit cu unul vechi din fonta spart
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Parcare rezidențială

Domnule Primar, strada Baladei este singura (sau printre foartele puținele străzi din cartierul Dorobanți 1)care nu are parcare rezidențială. Am rugămintea ca cel puțin să faceți marcaje pentru locurile de parcare dacă nu sunt condiții pentru realizarea locurilor de parcare rezidențiale. Asta ar face ca numărul de mașini parcate să crească. În opinia mea sensul unic ar fi cea mai bună soluție. Vă mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Locuri de parcare ocupate abuziv

Un cetatean posesorul a trei autovehicule si detinator a unui loc de parcare cu abonament, ocupa inca doua locuri de parcare platite, ale caror detinatori le folosesc ocazional, insa fara sa aiba acordul acestora. Cetateanul in cauza detine, asa cum am mai zis, un loc de parcare, locul 23, in parcarea de resedinta din spatele blocului 15 de pe strada Traian Vuia (in spatele Complexului), pentru un Ford de culoare alba cu terminatia MRS la nr. inmatriculare. Dar acolo are parcata si sta nemiscata o alta masina, tot a lui, o dubita cu terminatia SLV la nr. de inmatriculare. Fordul alb, pentru care are loc de parcare si pe care il misca ocazional, o data, de doua ori pe an, il are parcat in parcarea din fata blocului 16 tot de pe strada Traian Vuia, pe locul nr. 102, care apartine de fapt unui domn care, foloseste mai rar acel loc, dar sigur nu i-a dat permisiunea respectivului sa isi parcheze masina pe locul lui. A treia masina a cetateanului cu mai multe masini, tot un Ford dar de culoare neagra cu terminatia RAU la nr. de inmatriculare si pe care o foloseste in mod curent, o parcheaza, tot in mod curent, pe alt loc de parcare platit, al carui detinator il foloseste ocazional, dar care sigur nu i-a dat acordul celui cu multe masini si anume pe locul 94, tot din parcarea din fata blocului 16 de pe strada Traia Vuia. Probabil ca domnul cu mai multe masini are achitate toate taxele la zi si are toate documentele in regula pentru toate masinile, nu intereseaza pe nimeni asta, dar nu este normal ca unul cu mai multe masini sa le „planteze” asa, cum ii vine lui, pe locuri platite de alte persoane, fara acordul acestora in situatia in care mai sunt si alti detinatori de masini pe care nu au unde sa le parcheze si care aveau acordul detinatorilor pentru a le parca acolo. Poate se gaseste o rezolvare la problema aceasta. Multumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Terenuri concesionate

Bună ziua, cum se procedează în cazul terenurilor concesionate pentru tineri despre care vorbeați acum câteva luni?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Miros

Incercati să mergeți pe jos in zona avionului și apoi pe Iazul Morilor. Face bine la ruperile de ritm. Vine așa un chef de fugă.... Un miros de realizări eco nemaivăzute. Nu contează anotimpul, dacă vreți un ritm rapid pentru sănătate asta e zona ideală. Sănătate!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Aleea Stejarului

Știm cu toții că ultima bucata din aleea Stejarului nu va mai fi reabilitată in acest an. Va rugam sa binevoiți a plomba multitudinea de gropi dintre strada Ciucurete și GPP nr.8( aleea Stejarului) Menționez că nu sa efectuat plombare nici în primăvara stiinduse că vor începe lucrările de reabilitare totala. Va mulțumesc în numele a câteva mii de șoferi și nu numai...
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Capac de canalizare

Domnule primar, la intersecția străzii Frăsinet cu calea de acces pe unde se face aprovizionare a magazinelor și a supermarketului Kaufland , există capace de canalizare deformate care la trecerea autoturismelor peste ele produc zgomote deranjante. Vă rog să luați măsuri!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Actualizare Semafoare

15.11.2021 07:30. Coloana de autoturisme spre Sala Sporturilor bloca ambele ieșiri din Broșteni în Str. Sporturilor. Cei care voiau să iasă spre stânga erau la mila celor din coloană. Vă semnalez această situație de atunci când capătul coloanei era la LIDL apoi la Constam.... Dumneavoastră vă ascundeți cu grație după comisia de siguranță rutieră. Să vă amintesc că dumneavoastră sunteți Primarul Municipiului Buzău și cartierul Broșteni este în Municipiul Buzău. Cei care v-au ales sunt cei din Municipiul Buzău. "Hai Buzău" sau "Hai afară din Buzău"? Preocuparea domniei voastre pentru locuitorii comunelor învecinate in detrimentul locuitorilor Municipiului Buzău este deja apăsătoare. Urări de bine de mai multe ori în fiecare zi că așa e la intersecții blocate și nu e vina celor care o blochează cu mașina ci a celor care permit asta. Închei cu tradiționalul "Vă mulțumesc!".
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.