City Report » Pagina 6


Parc de joaca in parcare

Buna ziua. Rezolvati o data cu aceasta traditie taraneasca in care oamenii stau in parcare sa sparga seminte in timp ce odrazlele tipa si urla. Acesti oameni deranjeaza linistea publica, lasa mizerie in urma zilnic si totusi politia este inutila. Stam la un etaj superior in blocul 32H1-2 de pe strada privighetorilor. In spatele acestui bloc se aduna zeci de oameni ca pe camp
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Citire apometre

Platim in mod constant diferente apa fata de cat declaram la asociatie. Metoda asta primitiva ca fiecare sa declare cat vrea creaza premizele unor declaratii de consum false. Asa cum gazele si curentul sunt verificate la 3 luni, nu inteleleg unde este problema ca citirea apometrelor sa fie facuta in mod obligatoriu lunar, de catre o persoana desemnata de catre asociatie. Cine nu doreste sa ii fie citit apometrul este in regula, dar sa suporte diferentele de apa. Am toate metodele de economisire a apei, am masina de spalat rufe si vase A++++ si am ajuns sa platesc pentru toti diferente de apa de imi vine sa le arunc pe toate la gunoi. Pe langa investitiile companiei de apa in conducte si magistrale ar trebui sa schimbe si metoda asta primitiva de citire apometre.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Educatie rutiera

Ingrijorator numarul de accidente in traficul buzoian datorate indisciplinei crase a unora. Daca nu este oprit acest fenomen vor fi din ce in ce mai multe ca semne de educatie nu exista in viitor. Daca primaria poate sa intervina cu ceva, gen esucatie rutiera in scoli sau alte masuri de responsabilizare ar fi perfect. Nu bumperele sau semnele rutiere opresc accidentele, ci educatia. Multumim ca incercati.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Delimitatoare

Domnule primar sunt o mamica a 4 copiii locuiesc pe strada depoului nr 61 am si eu o problema ca rog frumos daca se poate sa puneti niste delimitatoare de viteza se circula cu foarte mare mare viteza pe aceasta strada pana nu se antampla ceva rau cu vrun copilas sunt foarte multi copiii pe aceasta strada va multumesc si sper sa cititi mesajul acesta si sa luati masuri
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Saci galbeni RER

O familie cu 4 persoane si una cu 1 persoana primesc acelasi numar de saci galbeni, Familia de 4 persoane plateste aproape 50 lei pe luna la rer, si selecteaza mult mai mult deseu decat cealalta. Va rog ca sacii sa fie dati pe numarul de persoane, eu colectez separat si sacii galbeni ajung doar o luna, restul cumpar din comert.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Spatii verzi bloc

Buna ziua. Alocarea drepturilor cetatenilor asupra spatiilor verzi din fata blocurilor face posibile abuzuri din partea acestora. Am fost amenintat ca sunt filmat si o sa fiu dat pe mana politiei ca am lasat catelul pe unul din astfel de locuri, chiar daca adun excrementele. Nu e problema de amenintare, e ilegala din start. Problema este ca astfel de cetateni isi iau legea in maini si vom avea parte de ingradiri si apostrofari de tot felul daca un astfel de proiect se publica. Locul public trebuie lasat public, nu alocat unui grup de locatari certareti, scandalagii si vocali. Nu sunt de acord cu datul pe semnatura si ingradirea spatiilor ca in evul mediu. Vreau un oras deschis.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Plantare pomi

Bună ziua, de câțiva ani promiteți plantarea unor pomi pe str .Decebal, unde sunt foarte multe casete goale dar nu vă țineți de cuvânt.Cand va solicit plantarea toamna îmi spuneți că plantați în primăvara și invers.In primăvara s a excavat la fiecare caseta goala oare de ce , așa degeaba că cei de la Urbis sa- și umple timpul?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Teren atletism

Bună ziua domnule primar Aveți idee de ce sâmbăta și duminica când majoritatea dintre noi avem timp liber programul de acces pe stadion este foarte redus ? Nu mai spun ca în timpul alocat publicului cluburile au acces ca doar fac parte din public însă în timpul alocat cluburilor publicul nu are acces chiar dacă stadionul este gol cum de multe ori se întâmplă.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Liniștea și ordinea în locul de joacă,,La Ciupercuță"

Ești supus terorii fonice dacă locuiești lângă acest blestemat loc de joacă numit generic,,La Ciupercuță " Aici nu se respectă nimic, la nicio oră din zi sau din noapte. Oricine poate veni când vrea și face ce vrea : copii neînsoțiți de adulți, adolescenți, tineri, etc. Aici poți practica orice sport ,cu orice obiect. Bubuitul mingii de gardurile desprinse din sudură, de topoganele din plastic și de tabla unde e scris regulamentului care permite accesul în acest loc de joacă e sportul care se practică în majoritatea timpului. Ești condamnat să te îmbolnăvești de inimă și de nervi dacă apartamentul este cu fața spre acest loc de joacă și mai ai și servici în ture. Elevi de toate vârstele din comunele limitrofe municipiului Buzău au transformat acest loc de joacă în parc de agrement. Azi după o tură de noapte, la 11.30 trezirea. Doi băieți loveau cu sete sub geamul meu o minge de baschet. Se cutremura gardul gata să plesnească din suduri. Am deschis geamul și i-am avertizat că acesta e un loc de joacă pentru copii, nu e teren de fotbal și nu sunt însoțiți de un adult conform regulamentului afișat. Răspunsul: tatăl meu mi-a zis că am voie să fac ce vreau la locul de joacă că sunt copil. În altă zi o echipă de fotbal din altă zonă a municipiului mi-a cerut să le arăt un document unde scrie că nu au voie să joace fotbal pe locul de joacă. Era ora 13.30. Ghinion. Pentru mine, seara intram în tură. Să nu mai pomenesc de MIILE de petarde din perioada sărbătorilor de iarnă?Sunatul la poliția locală nu este o soluție. Există o rezolvare foarte simplă cu puțin efort din partea autorităților locale. Pe suprafața locului de joacă s-ar face lejer minim 12 locuri de parcare. În parcarea amenajată peste drum ( șoseaua Frăsinet) lângă pompele de apă, în locul a 12 locuri de parcare autoritățile locale ar amenaja un loc de joacă. Pentru siguranța copiilor, am observat și camere de supraveghere. Să nu mai povestesc de limbaj , sunt zile în care aud cuvintele: co#*e, măta, f*t, prost ,de câteva sute de ori pe zi. Într-o dimineață stăteam și meditam , poate eu am o problemă, de ce mă enervez când aud cuvântul co#*e de 200 de ori sub geamul meu? Viața e trstă când lipsește civilizația.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Tarlaua 33

Buna seara , domnule Primar , cand estimati ca se va trage energie electrica pe tarlaua 33 in partea in care s’a dat puz’ul pentru ca firmele de specialitate ne cer cate 300mil sa ne recordam temporar. Multumesc !
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Nemulțumiți.

Bună ziua d-nul primar,locuiesc pe aleia ștejarului fosta unirii,bl1 sc b. Vin și eu cu o nemulțumire,între blocul nostru 1 sc b și fostul magazin Furnica,s-a instalat un refugiu ptr trecătorii care au nevoie la toaletă. Ptr noi cei de pe partea cu magazinul,este foarte greu să suportăm mirosul de toaletă, numai spun de imaginea respingătoare ce ne-o oferă acel spațiu. Vrem ca acel loc sa fie monitorizat sau nu știu....o soluție trebuie sa găsim ptr acest disconfort. Va mulțumesc în numele tuturor locatarilor ai acestui bloc.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Dezastru in centrul orașului

Buna ziua domnule primar,vreau sa va trimit câteva poza cu un bloc din centru orașului Buzău ,in fata blocului avem un spatiu verde îngrijit(care au uitat sa îl mai îngrijească ) de cei de la urbei iar cei de la Distrigaz când au făcut lucrările de schimbare a țevilor,spuneau că nu au podurii pentru a acoperi găurile să poată trece pietonii ,dar acum văd că au atât de multe că de doua lunii le-au lăsat în fata blocului pe spațiul verde , și apropo de spațiul verde ,mai au un pic mașinile și se urca pe el ,din lipsa stâlpilor care blocau accesul mașinilor pe trotuar. Daca se poate să luați măsuri va rog Mulțumesc anticipat
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Replantare copac

Va rugam sa replantati un salcam in spatele blocului 32A, Viitorului, la intrarea in bloc dinspre Arinului. Aici a fost un salcam care a fost toaletat dar s-a uscat, exista caseta in asfalt dar trebuie scos cel vechi.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Parcare cu taxa

Bună ziua, O întrebare simpla: Cum poate solicita Administrația locala o taxa de 2 lei/h la modul cum arata parcarea? Atașat și poză. Rond Episcopiei către Bd Unirii.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.