City Report » Nemulțumiți.


Nemulțumiți.

Bună ziua d-nul primar,locuiesc pe aleia ștejarului fosta unirii,bl1 sc b. Vin și eu cu o nemulțumire,între blocul nostru 1 sc b și fostul magazin Furnica,s-a instalat un refugiu ptr trecătorii care au nevoie la toaletă. Ptr noi cei de pe partea cu magazinul,este foarte greu să suportăm mirosul de toaletă, numai spun de imaginea respingătoare ce ne-o oferă acel spațiu. Vrem ca acel loc sa fie monitorizat sau nu știu....o soluție trebuie sa găsim ptr acest disconfort. Va mulțumesc în numele tuturor locatarilor ai acestui bloc.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Altele
  • 1 Apr, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Dezastru in centrul orașului

Buna ziua domnule primar,vreau sa va trimit câteva poza cu un bloc din centru orașului Buzău ,in fata blocului avem un spatiu verde îngrijit(care au uitat sa îl mai îngrijească ) de cei de la urbei iar cei de la Distrigaz când au făcut lucrările de schimbare a țevilor,spuneau că nu au podurii pentru a acoperi găurile să poată trece pietonii ,dar acum văd că au atât de multe că de doua lunii le-au lăsat în fata blocului pe spațiul verde , și apropo de spațiul verde ,mai au un pic mașinile și se urca pe el ,din lipsa stâlpilor care blocau accesul mașinilor pe trotuar. Daca se poate să luați măsuri va rog Mulțumesc anticipat
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Replantare copac

Va rugam sa replantati un salcam in spatele blocului 32A, Viitorului, la intrarea in bloc dinspre Arinului. Aici a fost un salcam care a fost toaletat dar s-a uscat, exista caseta in asfalt dar trebuie scos cel vechi.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Parcare cu taxa

Bună ziua, O întrebare simpla: Cum poate solicita Administrația locala o taxa de 2 lei/h la modul cum arata parcarea? Atașat și poză. Rond Episcopiei către Bd Unirii.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Bună ziua

Domnule primar vă rog să-mi spuneți de ce Buzăul are cel mai mare preț pe metrul cub de apă din țară. Plătim 7,06 MC apă si 5,61 canalizare. In total plătim 12,67 lei pentru un MC de apă. Am depășit și Clujul. Credeți că buzoienii au cel mai ridicat nivel de trai din țară?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Bari cu sirme de rufe

Bari cu sirme pe tru rufe care au fost tăiate de urbis și montate înapoi de proprietar nesimțire pe față bl. 17 Traian Vuia parcarea de reședință ca locație va rog luați masuri nu este normal
  Primarul a răspuns la această întrebare.