City Report » Parcare cu taxa


Parcare cu taxa

Bună ziua, O întrebare simpla: Cum poate solicita Administrația locala o taxa de 2 lei/h la modul cum arata parcarea? Atașat și poză. Rond Episcopiei către Bd Unirii.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Drumuri
  • 29 Mar, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Bună ziua

Domnule primar vă rog să-mi spuneți de ce Buzăul are cel mai mare preț pe metrul cub de apă din țară. Plătim 7,06 MC apă si 5,61 canalizare. In total plătim 12,67 lei pentru un MC de apă. Am depășit și Clujul. Credeți că buzoienii au cel mai ridicat nivel de trai din țară?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Bari cu sirme de rufe

Bari cu sirme pe tru rufe care au fost tăiate de urbis și montate înapoi de proprietar nesimțire pe față bl. 17 Traian Vuia parcarea de reședință ca locație va rog luați masuri nu este normal
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Parcare

Între rondul de la Arhipiscopie și Bdul Unirii, administratia locala a introdus parcare cu plata, dar a uitat sa aduca acele parcare la un nivel acceptabil (sunt pline de gropi). Împreună cu vecinii din bloc și de la blocurile învecinate vom face o petiție pe baza de semnături către Prefectură și către Primăria prin care vom solicita sa avem dreptul de a parcare și întervelul 07.00-16.30. Nu avem unde parca mașinile! Suntem dispuși sa plătim un abonament, dar nu 2 lei pe ora. Buzoienii se implica!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Felicitări!

Domnule Primar, vă felicit pentru performanța financiară în domeniul parcărilor. Să poți închiria în Buzău cu până la 4000 lei un loc de parcare nu este la îndemâna oricui. Spațiul este oricum al orașului și vopseaua e nimica toată. Eu cred că dumneavoastră nu activați în domeniul potrivit. Ceva trebuie să reevaluați. Morala personală sau domeniul de activitate. Să fie una din ele potrivită abilităților domniei voastre. ... Care să fie?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Ingrijorare

Domnule Primar, citind răspunsurile date de dumneavoastră la solicitări de rezolvare a unor probleme cu care mă confrunt și eu în orașul Buzău, constat că glumiți de multe ori sau credeți că sunteți atacat politic prin sesizările respective. Fiți bun și spuneți că nu este cazul să fiu cu adevărat îngrijorat că nu înțelegeți ce se solicită de la dumneavoastră. Mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.