City Report » Bari cu sirme de rufe


Bari cu sirme de rufe

Bari cu sirme pe tru rufe care au fost tăiate de urbis și montate înapoi de proprietar nesimțire pe față bl. 17 Traian Vuia parcarea de reședință ca locație va rog luați masuri nu este normal
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Proprietarul in cauza, a fost sanctionat in conformitate cu prevederile H.C.L. 326/2017 si a fost somat sa desfiinteze sarmele de rufe.

Va multumesc !

  • Spatii verzi
  • 24 Mar, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Parcare

Între rondul de la Arhipiscopie și Bdul Unirii, administratia locala a introdus parcare cu plata, dar a uitat sa aduca acele parcare la un nivel acceptabil (sunt pline de gropi). Împreună cu vecinii din bloc și de la blocurile învecinate vom face o petiție pe baza de semnături către Prefectură și către Primăria prin care vom solicita sa avem dreptul de a parcare și întervelul 07.00-16.30. Nu avem unde parca mașinile! Suntem dispuși sa plătim un abonament, dar nu 2 lei pe ora. Buzoienii se implica!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Felicitări!

Domnule Primar, vă felicit pentru performanța financiară în domeniul parcărilor. Să poți închiria în Buzău cu până la 4000 lei un loc de parcare nu este la îndemâna oricui. Spațiul este oricum al orașului și vopseaua e nimica toată. Eu cred că dumneavoastră nu activați în domeniul potrivit. Ceva trebuie să reevaluați. Morala personală sau domeniul de activitate. Să fie una din ele potrivită abilităților domniei voastre. ... Care să fie?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Ingrijorare

Domnule Primar, citind răspunsurile date de dumneavoastră la solicitări de rezolvare a unor probleme cu care mă confrunt și eu în orașul Buzău, constat că glumiți de multe ori sau credeți că sunteți atacat politic prin sesizările respective. Fiți bun și spuneți că nu este cazul să fiu cu adevărat îngrijorat că nu înțelegeți ce se solicită de la dumneavoastră. Mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Desființare gard viu și bordura

Astăzi reprezentanții societății Urbis au venit la blocul 77A, Aleea Tineretului și au dat gărdulețul de fier făcut de mine, anunțându-ma ca vor scoate si bordurile.Sunt disperata pentru ca astfel mașinile vor trece direct pe sub geamul meu, fiind la parter.Chiar nu se mai respecta nimic, nici o limita fata de artera de circulație sau cota indiviza de teren a fiecărui proprietar de imobil.Va rog sa verificați la fata locului dacă eu mai pot sta in siguranta si liniște când direct la geamul meu vor fi mașini, unele putând chiar intra in peretele aflat si expus la parter.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Cel mai tare primar

Sunteti cel mai tare primar pe care Buzaul il putea avea. Pentru ca inainte ne plimbam cu maxi taxi acum mergem cu autobuze electrice. Pentru ca inainte garajele de muraturi erau parte a cotidianului acum avem Iazul Morilor. Pentru ca inainte stadionul de la lapte era wc public, acum e cel mai tare din tara. Pentru ca inainte iti era frica sa mergi pe langa cimitirul Eroilor acum iti e mai mare dragul. Pentru ca inainte ma bateam cu toti vecinii cu nr de Bulgaria si toti aia cu dube sa parchez si eu masina de familie acum am loc rezervat. Pentru ca inainte trotuarele erau ocupate de samsari cu tot felul de rable iar acum am dale si piste de biciclete. Pentru ca inainte Buzaul nu visa la fonduri europene iar acum e campion. Pentru ca scolile in toata criza asta au caldura. Pentru ca pentru ca pentru ca. Felicitari de la un anonim neorb. Si ca mine sunt multi care tac, isi aduna rahatul de la caine, aduna gunoiul sortat si isi platesc impozitele la timp. Noi suntem cei care va votam. Si suntem multi, ati vazut la ultimul vot. Felicitari si va rugam sa nu va lasati inselat de cei nemtumiti si mai vocali dar nici sa nu v-o luati in cap. Sa fiti in continuare acelasi primar modest si gospodar.
  Primarul a răspuns la această întrebare.