City Report » Ingrijorare


Ingrijorare

Domnule Primar, citind răspunsurile date de dumneavoastră la solicitări de rezolvare a unor probleme cu care mă confrunt și eu în orașul Buzău, constat că glumiți de multe ori sau credeți că sunteți atacat politic prin sesizările respective. Fiți bun și spuneți că nu este cazul să fiu cu adevărat îngrijorat că nu înțelegeți ce se solicită de la dumneavoastră. Mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Fiti mai concret, atunci !

Raspund personal pe aceasta aplicatie si timpul alocat raspunsurilor nu poate fi lung !

  • Altele
  • 21 Mar, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Desființare gard viu și bordura

Astăzi reprezentanții societății Urbis au venit la blocul 77A, Aleea Tineretului și au dat gărdulețul de fier făcut de mine, anunțându-ma ca vor scoate si bordurile.Sunt disperata pentru ca astfel mașinile vor trece direct pe sub geamul meu, fiind la parter.Chiar nu se mai respecta nimic, nici o limita fata de artera de circulație sau cota indiviza de teren a fiecărui proprietar de imobil.Va rog sa verificați la fata locului dacă eu mai pot sta in siguranta si liniște când direct la geamul meu vor fi mașini, unele putând chiar intra in peretele aflat si expus la parter.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Cel mai tare primar

Sunteti cel mai tare primar pe care Buzaul il putea avea. Pentru ca inainte ne plimbam cu maxi taxi acum mergem cu autobuze electrice. Pentru ca inainte garajele de muraturi erau parte a cotidianului acum avem Iazul Morilor. Pentru ca inainte stadionul de la lapte era wc public, acum e cel mai tare din tara. Pentru ca inainte iti era frica sa mergi pe langa cimitirul Eroilor acum iti e mai mare dragul. Pentru ca inainte ma bateam cu toti vecinii cu nr de Bulgaria si toti aia cu dube sa parchez si eu masina de familie acum am loc rezervat. Pentru ca inainte trotuarele erau ocupate de samsari cu tot felul de rable iar acum am dale si piste de biciclete. Pentru ca inainte Buzaul nu visa la fonduri europene iar acum e campion. Pentru ca scolile in toata criza asta au caldura. Pentru ca pentru ca pentru ca. Felicitari de la un anonim neorb. Si ca mine sunt multi care tac, isi aduna rahatul de la caine, aduna gunoiul sortat si isi platesc impozitele la timp. Noi suntem cei care va votam. Si suntem multi, ati vazut la ultimul vot. Felicitari si va rugam sa nu va lasati inselat de cei nemtumiti si mai vocali dar nici sa nu v-o luati in cap. Sa fiti in continuare acelasi primar modest si gospodar.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Informații loc parcare

Buna ziua. Pe locul 224 de pe strada Viitorului a fost făcută o "rezervare" pentru o persoana cu handicap. Unde pot afla dacă într-adevăr acea persoana chiar are o problema și a dovedit cu acte pentru a îi fi "rezervat" acel loc? Mulțumesc
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Mafie alocări locuri de parcare

Buna ziua. Am avut ocazia sa vad ce mafie este și la alocarea locurilor de parcare pentru blocuri,mai exact a funcționarilor de la ghișeul unde se accepta dosarele. Daca ai ceva pile sau cunoștințe se poate foarte bine sa "ți se rezerve" un loc pe suma de 120 de lei,astfel ocolind licitația. Nu ar strica sa se facă o verificare cum s-au acordat anumite locuri pe strada Viitorului,probabil și prin alte părți
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Toaletare salcam

Buna ziua,doresc ca salcamul din fata blocului 8 Sc.A Micro 5 sa fie toaletat .
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.