City Report » Pagina 5


Locuri de parcare

Buna seara , D-le Primar, Vin la dvs. cu următoarea problema : Eu locuitor al acestui oraș și un conducător auto a unui autoturism lucrez in zona de centru. Problema mea este că, că să pot parca in aproprierea biroului trebuie sa ocup un loc de reședință ( pentru că am și multe greutăți) programul meu de lucru se duce după ore 16:30 ajungând și la orele 21:00. M -am saturat sa fiu somată de către proprietari pentru locurile de parcare și în al doilea rând , dintr-un salariu cât de cat decent, credeți că îmi pot permite ca eu sa va plătesc parcarea zilnic? 6 zile din 7? Iar firma la care lucrez scuzați,-ma , dar nu se poate sa aibe atâtea lucruri de parcare , pentru că suntem atâția Intr-o companie. Și întreb , mie ,ca și cetățean al acestui oraș , ce facilitati mi -ati oferit pentru a avea un loc de parcare? Din contra , și în locurile in care nu ne gândeam , peste tot ați impus parcarea cu plata.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Târg de Craciun

Bună seara. Domnule primar în această perioadă au fost distruse multe spatii verzi din zona Crângului - N Bălcescu și Stadionului prin parcarea haotică a autovehiculelor celor care au venit Târgul de Crăciun. In primăvara pentru refacerea acestora speram sa trimiteți echipele de la urbis și să nu aruncati sarcina pe asociațiile de proprietari care nu au luat decizia de a muta anul acesta evenimentul în parc și nu la drăgaică.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Spatii verzi distruse de Târgul de Crăciun

Bună seara! Referitor la organizarea târgului de Crăciun în parcul Crâng, știu că este o soluție de avarie, fapt care se observă în aglomerația creată în zona obeliscului. Doream sa va expun alta problemă referitoare la un disconfort - aglomerația de mașini din jurul parcului. Astfel, in fiecare seara, au fost parcate autoturisme fara a se respecta nici o regulă. Pe toate străduțele din zone adiacente Bld Nicolae Bălcescu, str. Caraiman și Bld Stadionului au fost parcate vehicule pe curmeziș pe străduțe, pe alei, pe trotuare și pe spațiul verde din jurul blocurilor... Sesizarea mea constă în faptul că la primăvară primăria va solicita asociațiilor de proprietari sa se ocupe de spatiile din jurul locuințelor, lucru care nu este corect. Cu speranța că veți finaliza lucrările în zona centrală până la organizarea sărbătorilor de iarnă de anul viitor, sper să luați și o decizie pentru cetățenii din zonele Bălcescu-Caraiman-Stadionului in vederea remedierii zonelor verzi distruse din jurul blocurilor de locuit. Mulțumesc anticipat. PS. Dacă este necesar pot sa adaug fotografii din zona, însă avem poliția locală care ar trebui sa observe aceste aspecte.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Iluminatul public

Va rog frumos dacă se poate remedia iluminatul pe aleea Garofitei bloc4B,SC.B .Se aprinde și se stinge din 5 în 5 minute.Va mulțumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Firme falimentare

Din cauza lucrarilor aflate in derulare (scaderea traficului auto si pietonal ) si al excesului de zel al Politiei Locale mai multe firme din centrul orasului Buzau au intrat in faliment sau au dificultati financiare mari. Numai in ultimele 3 luni , pe str. Ostrovului 5 firme si-au inchis activitatea.(nu mai zic de cele aflate pe langa Piata Daciei) . Cum sprijiniti aceste firme ? Ce solutii aveti ca pana la finalul lucrarilor sa nu dispara toate ?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Restante intretinere

Buna ziua. In ce masura este posibil ca cei cu restante la intretinere sa nu le fie permisa radierea fiscala de la primarie pentru orice document? Mai exact ca in cazul amenzilor neplatite.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Tarlaua33

Domnule primar, cu tot respectu pt ceea ce faceți dar v-aș ruga să-mi spuneți cit va trebui sa mai așteptăm pt PUZ-ul din tarlaua 33 pt ca acum un an ati facut public ca pina la sfârșitul anului 2021 ar fi fost dat. Mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Trans Bus Buzau Imghesuiala si aglomeratie

Cam asa se prezinta autobuzul cu numarul 12(zona 2 comuna Galbinasi) care duce spre Bentu de la ora 16:30 si nu este singurul care este plin ochi de pe aceasta ruta ca de exemplu cel de 6:30(numarul 13)spre Buzau , cel de 11:30(numarul 13)spre Buzau, cel de 14:00(numarul 12) spre Bentu.Din cate stiam era "Trans Bus confort si siguranta",nu aglomeratie si inghesuiala. E inadmisibil ceea ce se petrece! Oameni de toate varstele sunt obligati sa suporte asemenea conditii. Poate problema se va rezolva, dar nu prea cred. Trans Bus Buzau, in numele tuturor va cer remedierea acestor situati!!!!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Marcare trecere de pietoni

este necesara marcarea unei treceri de pietoni pe strada Viitorului, in dreptul magazinului de la parterul blocului 27A. Zona este intens frecventata de copii si prezinta un risc major de accident, se circula cu viteza mare.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Buzau

Domnule Primar, datorită viziunii și activității dumneavoastră, Municipiul Buzău nu are nevoie de calamități naturale ca să fie cuprins de haos așacum se întâmplă cu alte orașe care au avut ghinion.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Autogara autobuzelor din str. Horticolei

Zgomotul autobuzelor de la ora 5 dimineața, șoferii care conduc cu claxonul,ocuparea locurilor de parcare (după ce plătim parcare în tot orașul, nu mai avem loc nici în fata casei)toate astea se petrec la capătul străzii Horticolei. Plătim și noi taxe, impozite, mergem la lucru,noi nu suntem oameni? De ce nu le mutați la podul Vadu Pașii?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Parcuri inutile

Buna ziua. Observam tot mai multe plangeri in legatura cu familiile care isi petrec timpul in parcarile blocurilor deranjand restul locatarilor. La ce mai tineti parcurile daca oricum acesti lenesi nu merg pana acolo? Nu e posibil sa fie mai multa lume in parcare decat in parc. O alta plangere comuna este cum ca politia locala nu isi face treaba, neincurajand oamenii sa mearga in parcuri. Ei au vreun scop in acest oras sau sunt platiti doar sa dea amenzi de parcare? Semnat - un administrator de bloc din Dorobanti
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Nevoia de parcari

Domnule primar va rog sa ne precizați public și corect câte locuri de parcare sunt prevazute în proiectul DVS. pe B-dul Unirii N între intersecția cu Transilvaniei și intersecția cu Prutului și de asemenea între intersecția cu Prutului și rondul cu avion. Cetățenii acestui oraș trebuie sa știe concret la ce sa se aștepte și nu sa afle din diferite anchete.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Iluminat public

Pe Str.Gârlași și Str. Dorobanți nu mai funcționează iluminatul stradal, este bezna totala noaptea. Va rugam sa ne ajutați cu aceasta problema.
  Primarul a răspuns la această întrebare.