City Report » Nevoia de parcari


Nevoia de parcari

Domnule primar va rog sa ne precizați public și corect câte locuri de parcare sunt prevazute în proiectul DVS. pe B-dul Unirii N între intersecția cu Transilvaniei și intersecția cu Prutului și de asemenea între intersecția cu Prutului și rondul cu avion. Cetățenii acestui oraș trebuie sa știe concret la ce sa se aștepte și nu sa afle din diferite anchete.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Urbanism
  • 21 May, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Iluminat public

Pe Str.Gârlași și Str. Dorobanți nu mai funcționează iluminatul stradal, este bezna totala noaptea. Va rugam sa ne ajutați cu aceasta problema.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Parc de joaca in parcare

Buna ziua. Rezolvati o data cu aceasta traditie taraneasca in care oamenii stau in parcare sa sparga seminte in timp ce odrazlele tipa si urla. Acesti oameni deranjeaza linistea publica, lasa mizerie in urma zilnic si totusi politia este inutila. Stam la un etaj superior in blocul 32H1-2 de pe strada privighetorilor. In spatele acestui bloc se aduna zeci de oameni ca pe camp
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Citire apometre

Platim in mod constant diferente apa fata de cat declaram la asociatie. Metoda asta primitiva ca fiecare sa declare cat vrea creaza premizele unor declaratii de consum false. Asa cum gazele si curentul sunt verificate la 3 luni, nu inteleleg unde este problema ca citirea apometrelor sa fie facuta in mod obligatoriu lunar, de catre o persoana desemnata de catre asociatie. Cine nu doreste sa ii fie citit apometrul este in regula, dar sa suporte diferentele de apa. Am toate metodele de economisire a apei, am masina de spalat rufe si vase A++++ si am ajuns sa platesc pentru toti diferente de apa de imi vine sa le arunc pe toate la gunoi. Pe langa investitiile companiei de apa in conducte si magistrale ar trebui sa schimbe si metoda asta primitiva de citire apometre.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Educatie rutiera

Ingrijorator numarul de accidente in traficul buzoian datorate indisciplinei crase a unora. Daca nu este oprit acest fenomen vor fi din ce in ce mai multe ca semne de educatie nu exista in viitor. Daca primaria poate sa intervina cu ceva, gen esucatie rutiera in scoli sau alte masuri de responsabilizare ar fi perfect. Nu bumperele sau semnele rutiere opresc accidentele, ci educatia. Multumim ca incercati.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Delimitatoare

Domnule primar sunt o mamica a 4 copiii locuiesc pe strada depoului nr 61 am si eu o problema ca rog frumos daca se poate sa puneti niste delimitatoare de viteza se circula cu foarte mare mare viteza pe aceasta strada pana nu se antampla ceva rau cu vrun copilas sunt foarte multi copiii pe aceasta strada va multumesc si sper sa cititi mesajul acesta si sa luati masuri
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.