City Report » Restante intretinere


Restante intretinere

Buna ziua. In ce masura este posibil ca cei cu restante la intretinere sa nu le fie permisa radierea fiscala de la primarie pentru orice document? Mai exact ca in cazul amenzilor neplatite.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Taxe si impozite
  • 5 Nov, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Tarlaua33

Domnule primar, cu tot respectu pt ceea ce faceți dar v-aș ruga să-mi spuneți cit va trebui sa mai așteptăm pt PUZ-ul din tarlaua 33 pt ca acum un an ati facut public ca pina la sfârșitul anului 2021 ar fi fost dat. Mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Trans Bus Buzau Imghesuiala si aglomeratie

Cam asa se prezinta autobuzul cu numarul 12(zona 2 comuna Galbinasi) care duce spre Bentu de la ora 16:30 si nu este singurul care este plin ochi de pe aceasta ruta ca de exemplu cel de 6:30(numarul 13)spre Buzau , cel de 11:30(numarul 13)spre Buzau, cel de 14:00(numarul 12) spre Bentu.Din cate stiam era "Trans Bus confort si siguranta",nu aglomeratie si inghesuiala. E inadmisibil ceea ce se petrece! Oameni de toate varstele sunt obligati sa suporte asemenea conditii. Poate problema se va rezolva, dar nu prea cred. Trans Bus Buzau, in numele tuturor va cer remedierea acestor situati!!!!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Marcare trecere de pietoni

este necesara marcarea unei treceri de pietoni pe strada Viitorului, in dreptul magazinului de la parterul blocului 27A. Zona este intens frecventata de copii si prezinta un risc major de accident, se circula cu viteza mare.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Buzau

Domnule Primar, datorită viziunii și activității dumneavoastră, Municipiul Buzău nu are nevoie de calamități naturale ca să fie cuprins de haos așacum se întâmplă cu alte orașe care au avut ghinion.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Autogara autobuzelor din str. Horticolei

Zgomotul autobuzelor de la ora 5 dimineața, șoferii care conduc cu claxonul,ocuparea locurilor de parcare (după ce plătim parcare în tot orașul, nu mai avem loc nici în fata casei)toate astea se petrec la capătul străzii Horticolei. Plătim și noi taxe, impozite, mergem la lucru,noi nu suntem oameni? De ce nu le mutați la podul Vadu Pașii?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.