City Report » Saci galbeni RER


Saci galbeni RER

O familie cu 4 persoane si una cu 1 persoana primesc acelasi numar de saci galbeni, Familia de 4 persoane plateste aproape 50 lei pe luna la rer, si selecteaza mult mai mult deseu decat cealalta. Va rog ca sacii sa fie dati pe numarul de persoane, eu colectez separat si sacii galbeni ajung doar o luna, restul cumpar din comert.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Din pacate, este imposibil sa distribuim sacii in functie de numarul de persoane din fiecare gospodarie/familie care poate fluctua. Din aceste considerente sacii se dau per gospodarie.

In cazul in care exista un consum mai mare de saci, ca urmare a faptului ca se genereaza cantitati mai mari de deseuri reciclabile, va rugam ca de fiecare data sa faceti solicitare la call center-ul 0374885690 si un reprezentant al operatorului de salubrizare, se deplaseaza in maxim 48 ore la adresa si distribuie sacii, in cazul gospodariilor de la case. In cazul locatarilor de la blocuri, pot solicita la asociatia de proprietari, care are responsabilitatea de a distribui saci galbeni.

Va multumesc !

  • Salubritate
  • 5 May, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Spatii verzi bloc

Buna ziua. Alocarea drepturilor cetatenilor asupra spatiilor verzi din fata blocurilor face posibile abuzuri din partea acestora. Am fost amenintat ca sunt filmat si o sa fiu dat pe mana politiei ca am lasat catelul pe unul din astfel de locuri, chiar daca adun excrementele. Nu e problema de amenintare, e ilegala din start. Problema este ca astfel de cetateni isi iau legea in maini si vom avea parte de ingradiri si apostrofari de tot felul daca un astfel de proiect se publica. Locul public trebuie lasat public, nu alocat unui grup de locatari certareti, scandalagii si vocali. Nu sunt de acord cu datul pe semnatura si ingradirea spatiilor ca in evul mediu. Vreau un oras deschis.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Plantare pomi

Bună ziua, de câțiva ani promiteți plantarea unor pomi pe str .Decebal, unde sunt foarte multe casete goale dar nu vă țineți de cuvânt.Cand va solicit plantarea toamna îmi spuneți că plantați în primăvara și invers.In primăvara s a excavat la fiecare caseta goala oare de ce , așa degeaba că cei de la Urbis sa- și umple timpul?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Teren atletism

Bună ziua domnule primar Aveți idee de ce sâmbăta și duminica când majoritatea dintre noi avem timp liber programul de acces pe stadion este foarte redus ? Nu mai spun ca în timpul alocat publicului cluburile au acces ca doar fac parte din public însă în timpul alocat cluburilor publicul nu are acces chiar dacă stadionul este gol cum de multe ori se întâmplă.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Liniștea și ordinea în locul de joacă,,La Ciupercuță"

Ești supus terorii fonice dacă locuiești lângă acest blestemat loc de joacă numit generic,,La Ciupercuță " Aici nu se respectă nimic, la nicio oră din zi sau din noapte. Oricine poate veni când vrea și face ce vrea : copii neînsoțiți de adulți, adolescenți, tineri, etc. Aici poți practica orice sport ,cu orice obiect. Bubuitul mingii de gardurile desprinse din sudură, de topoganele din plastic și de tabla unde e scris regulamentului care permite accesul în acest loc de joacă e sportul care se practică în majoritatea timpului. Ești condamnat să te îmbolnăvești de inimă și de nervi dacă apartamentul este cu fața spre acest loc de joacă și mai ai și servici în ture. Elevi de toate vârstele din comunele limitrofe municipiului Buzău au transformat acest loc de joacă în parc de agrement. Azi după o tură de noapte, la 11.30 trezirea. Doi băieți loveau cu sete sub geamul meu o minge de baschet. Se cutremura gardul gata să plesnească din suduri. Am deschis geamul și i-am avertizat că acesta e un loc de joacă pentru copii, nu e teren de fotbal și nu sunt însoțiți de un adult conform regulamentului afișat. Răspunsul: tatăl meu mi-a zis că am voie să fac ce vreau la locul de joacă că sunt copil. În altă zi o echipă de fotbal din altă zonă a municipiului mi-a cerut să le arăt un document unde scrie că nu au voie să joace fotbal pe locul de joacă. Era ora 13.30. Ghinion. Pentru mine, seara intram în tură. Să nu mai pomenesc de MIILE de petarde din perioada sărbătorilor de iarnă?Sunatul la poliția locală nu este o soluție. Există o rezolvare foarte simplă cu puțin efort din partea autorităților locale. Pe suprafața locului de joacă s-ar face lejer minim 12 locuri de parcare. În parcarea amenajată peste drum ( șoseaua Frăsinet) lângă pompele de apă, în locul a 12 locuri de parcare autoritățile locale ar amenaja un loc de joacă. Pentru siguranța copiilor, am observat și camere de supraveghere. Să nu mai povestesc de limbaj , sunt zile în care aud cuvintele: co#*e, măta, f*t, prost ,de câteva sute de ori pe zi. Într-o dimineață stăteam și meditam , poate eu am o problemă, de ce mă enervez când aud cuvântul co#*e de 200 de ori sub geamul meu? Viața e trstă când lipsește civilizația.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Tarlaua 33

Buna seara , domnule Primar , cand estimati ca se va trage energie electrica pe tarlaua 33 in partea in care s’a dat puz’ul pentru ca firmele de specialitate ne cer cate 300mil sa ne recordam temporar. Multumesc !
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.