City Report » Teren atletism


Teren atletism

Bună ziua domnule primar Aveți idee de ce sâmbăta și duminica când majoritatea dintre noi avem timp liber programul de acces pe stadion este foarte redus ? Nu mai spun ca în timpul alocat publicului cluburile au acces ca doar fac parte din public însă în timpul alocat cluburilor publicul nu are acces chiar dacă stadionul este gol cum de multe ori se întâmplă.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Altele
  • 16 Apr, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Liniștea și ordinea în locul de joacă,,La Ciupercuță"

Ești supus terorii fonice dacă locuiești lângă acest blestemat loc de joacă numit generic,,La Ciupercuță " Aici nu se respectă nimic, la nicio oră din zi sau din noapte. Oricine poate veni când vrea și face ce vrea : copii neînsoțiți de adulți, adolescenți, tineri, etc. Aici poți practica orice sport ,cu orice obiect. Bubuitul mingii de gardurile desprinse din sudură, de topoganele din plastic și de tabla unde e scris regulamentului care permite accesul în acest loc de joacă e sportul care se practică în majoritatea timpului. Ești condamnat să te îmbolnăvești de inimă și de nervi dacă apartamentul este cu fața spre acest loc de joacă și mai ai și servici în ture. Elevi de toate vârstele din comunele limitrofe municipiului Buzău au transformat acest loc de joacă în parc de agrement. Azi după o tură de noapte, la 11.30 trezirea. Doi băieți loveau cu sete sub geamul meu o minge de baschet. Se cutremura gardul gata să plesnească din suduri. Am deschis geamul și i-am avertizat că acesta e un loc de joacă pentru copii, nu e teren de fotbal și nu sunt însoțiți de un adult conform regulamentului afișat. Răspunsul: tatăl meu mi-a zis că am voie să fac ce vreau la locul de joacă că sunt copil. În altă zi o echipă de fotbal din altă zonă a municipiului mi-a cerut să le arăt un document unde scrie că nu au voie să joace fotbal pe locul de joacă. Era ora 13.30. Ghinion. Pentru mine, seara intram în tură. Să nu mai pomenesc de MIILE de petarde din perioada sărbătorilor de iarnă?Sunatul la poliția locală nu este o soluție. Există o rezolvare foarte simplă cu puțin efort din partea autorităților locale. Pe suprafața locului de joacă s-ar face lejer minim 12 locuri de parcare. În parcarea amenajată peste drum ( șoseaua Frăsinet) lângă pompele de apă, în locul a 12 locuri de parcare autoritățile locale ar amenaja un loc de joacă. Pentru siguranța copiilor, am observat și camere de supraveghere. Să nu mai povestesc de limbaj , sunt zile în care aud cuvintele: co#*e, măta, f*t, prost ,de câteva sute de ori pe zi. Într-o dimineață stăteam și meditam , poate eu am o problemă, de ce mă enervez când aud cuvântul co#*e de 200 de ori sub geamul meu? Viața e trstă când lipsește civilizația.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Tarlaua 33

Buna seara , domnule Primar , cand estimati ca se va trage energie electrica pe tarlaua 33 in partea in care s’a dat puz’ul pentru ca firmele de specialitate ne cer cate 300mil sa ne recordam temporar. Multumesc !
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Nemulțumiți.

Bună ziua d-nul primar,locuiesc pe aleia ștejarului fosta unirii,bl1 sc b. Vin și eu cu o nemulțumire,între blocul nostru 1 sc b și fostul magazin Furnica,s-a instalat un refugiu ptr trecătorii care au nevoie la toaletă. Ptr noi cei de pe partea cu magazinul,este foarte greu să suportăm mirosul de toaletă, numai spun de imaginea respingătoare ce ne-o oferă acel spațiu. Vrem ca acel loc sa fie monitorizat sau nu știu....o soluție trebuie sa găsim ptr acest disconfort. Va mulțumesc în numele tuturor locatarilor ai acestui bloc.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Dezastru in centrul orașului

Buna ziua domnule primar,vreau sa va trimit câteva poza cu un bloc din centru orașului Buzău ,in fata blocului avem un spatiu verde îngrijit(care au uitat sa îl mai îngrijească ) de cei de la urbei iar cei de la Distrigaz când au făcut lucrările de schimbare a țevilor,spuneau că nu au podurii pentru a acoperi găurile să poată trece pietonii ,dar acum văd că au atât de multe că de doua lunii le-au lăsat în fata blocului pe spațiul verde , și apropo de spațiul verde ,mai au un pic mașinile și se urca pe el ,din lipsa stâlpilor care blocau accesul mașinilor pe trotuar. Daca se poate să luați măsuri va rog Mulțumesc anticipat
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Replantare copac

Va rugam sa replantati un salcam in spatele blocului 32A, Viitorului, la intrarea in bloc dinspre Arinului. Aici a fost un salcam care a fost toaletat dar s-a uscat, exista caseta in asfalt dar trebuie scos cel vechi.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.