Conectează-te cu noi

Promovăm tinerii buzoieni

PROMOVĂM TINERII BUZOIENI: Calea către excelență, povestea academică și profesională a lui Iulian-Manuel Răileanu

Avatar photo

Publicat

pe

Redacția noastră continuă să pună în lumină talentele tinere din Buzău, iar astăzi aducem în prim-plan povestea inspirațională a unui tânăr remarcabil, Iulian-Manuel Răileanu, în vârstă de 21 de ani, originar din Râmnicu Sărat, județul Buzău. În scurt timp, el a reușit să-și construiască un palmares impresionant în domeniul academic și profesional, dovedind că devotamentul și perseverența sunt cheile succesului.

Iulian-Manuel și-a început drumul academic la Școala Gimnazială Știubei, unde și-a dezvoltat temeinic cunoștințele, absolvind cu o notă de invidiat, 9,37. A continuat cu brio la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” din Râmnicu Sărat, unde a obținut media 9,44 și a finalizat cu succes examenul de bacalaureat, cu o notă remarcabilă de 8,53 în 2021.

Cu dorința puternică de a-și diversifica cunoștințele, Iulian-Manuel a ales să își continue studiile la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București, în cadrul programului de studii universitare de licență „Securitate și apărare”. Cu o abordare multilaterală, el s-a înscris și în programul de studii de licență „Teologie Ortodoxă Pastorală” la Universitatea din București, demonstrând astfel versatilitatea sa intelectuală.

În paralel cu studiile, Iulian-Manuel a acumulat experiență în cadrul unor instituții de prestigiu din București, precum Senatul României, Camera Deputaților și Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS). Calificativul „Foarte bine” obținut în timpul stagiilor de practică demonstrează dedicarea și profesionalismul său.

O altă realizare notabilă a tânărului buzoian a fost participarea la European Youth Event, desfășurat la Parlamentul European de la Strasbourg, unde s-a implicat activ în dezbateri privind diverse teme, de la social media și viitorul democrației până la schimbările climatice și crizele internaționale.

Iulian-Manuel nu uită să își dedice timpul și comunității. Implicat în activități de voluntariat alături de diferite grupuri, el își aduce contribuția la dezvoltarea societății și sprijină inițiativele care au un impact pozitiv în comunitate.

Meritul său școlar și academic nu a trecut neobservat, fiind laureat al unor competiții precum concursul interjudețean „E Ziua României – E Ziua țării mele” și finalist al Concursului Internaţional de cunoștinţe despre geografia, istoria și cultura ţărilor din Iniţiativa celor Trei Mări.

Pe lângă toate aceste realizări, Iulian-Manuel a explorat Europa prin intermediul inițiativei DiscoverEU, o acțiune a programului Erasmus+. Călătorind cu trenul, el și-a propus să descopere și să promoveze istoria țărilor vizitate, inclusiv Franța, Principatul Monaco și Italia.

Proiectul nostru, „Promovăm Tinerii Buzoieni,” se bucură să evidențieze tineri precum Iulian-Manuel Răileanu, nu putem decât să-l felicităm pentru realizările sale remarcabile și să-i urăm succes în continuare. Povestea sa, marcată de devotament, dorință de cunoaștere și implicare în comunitate, este cu siguranță o sursă de inspirație pentru tinerii care își doresc să-și construiască propriul drum către succes. Așteptăm  să descoperim și să sprijinim și alte talente locale. Poveștile voastre pot fi trimise la adresa de email contact@buzau.net, pentru a continua să promovăm  tinerele talente din Buzău și dincolo de granițele sale.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CS Sporting Lieşti - AFC Metalul Buzău

13-04-2024
17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Voinţa Limpeziş - CS Viitorul Ianca

13-04-2024
17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CS Hamangia Baia - CSM Râmnicu Sărat

13-04-2024
11:00
Fotbal, LIGA2

AFC Unirea 04 Slobozia - Gloria Buzău

14-04-2024
19:00
Fotbal, LIGA2

Gloria Buzău - CSC 1599 Şelimbăr

11-04-2024 , Scor: 0-0
17:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

Team Săgeata - Gloria Vadu Pasii 

13-04-2024
17:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

Stiinta Cernatesti - Montana Patarlagele 

13-04-2024


Trending