Conectează-te cu noi

Politic

Centrul Regional de Resurse pentru Tineret Buzău, lansat luni la Muzeul Județean

Avatar photo

Publicat

pe

Consiliul Județean Buzău în parteneriat cu Muzeul Județean, Banca Națională a României-Agenția Buzău, Asociația „Ținutul Buzăului” și Inspectoratul Școlar Județean Buzău au lansat, luni, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret Buzău, scrie observatorulbuzoian.ro.

Noul centru își propune sa faciliteze participarea tinerilor la programe organizate de specialiști pentru a-și dezvolta cunoștințele în domeniul financiar, economic și .

„Din discuţiile purtate cu filiala Buzău a BNR, a luat naștere acest parteneriat Este vorba despre o serie de activităţi cu scopul de a construi cărări de rămas acasă. Va însemna o educaţie completă şi complexă la care va avea acces orice tânăr buzoian pentru a se putea dezvolta cultural, financiar şi economic, raportat la oportunităţile oferite de judeţul Buzău şi factorii implicaţi în program. Vor avea loc întâlniri legate de educaţia financiară în cadrul unui amplu program, vor avea loc întâlniri legate de oportunităţi de dezvoltare financiară în directă legătură cu resursele judeţului, întâlniri care îi vor familiariza pe tinerii participanţi cu ghiduri ale aplicantului pentru diferite surse de finanţare rambursabile sa nerambursabile”, a declarat directorul Muzeului Judeţean Buzău, Daniel Costache.

„Educație financiară pentru tineri? Oportunități antreprenoriale în Geoparcul U N E S C O Tinutul Buzaului? Acestea reprezintă doar un fragment din temele de dezbatere pe care le vom organiza în… citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Voinţa Limpeziş - CSM Râmnicu Sărat

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila - ACS Voinţa Limpeziş

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CS Sporting Lieşti - AFC Metalul Buzău

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - CS Viitorul Ianca

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

AFC Metalul Buzau - CS Stiinta Cernatesti

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

ACS Team Săgeata - ACS Montana Patarlagele

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Vointa Lanurile - ACS Gloria Vadu Pasii

18-05-2024


Trending