Conectează-te cu noi

Sănătate

Spitalul Smeeni dispune de cele mai moderne condiții de recuperare medicală

Avatar photo

Publicat

pe

Printr-o investiție de 3 milioane de euro, din fonduri europene și de la bugetul local, noua bază de tratament și recuperare din Smeeni este astăzi una din cele mai moderne din țară, scrie sanatateabuzoiana.ro.

Centrul de recuperare medicală construit în curtea Spitalului de Boli Cronice Smeeni a fost inaugurat, oficial, iar pacienții cu diferite afecțiuni locomotorii și neurologice care au acum la dispoziție cele mai moderne condții de investigații, diagnostic, tratament și recuperare a capacității fizice și psihice.

Marilena Dobrescu, managerul unității medicale, spune că împreună cu întreaga echipă, cu comunitatea locală și cu pacienții, se bucură să deschidă porțile noii structuri medicale în care vor fi tratați „pacienţii care au nevoie de recuperare medicală post-operatorie, după accidente sau fracturi, pacienţi cu fracturi osteoarticulare, pacienţi care au suferit intervenții neurologice sau pacienţi care vor să îşi întreţină starea de sănătate. Suntem mândri să spunem că avem o bază de tratament și recuperare unică. Este unică pentru că are hidroterapie, ceea ce nu are niciun ambulator de recuperare medicală, are tipuri de proceduri ce nu există în judeţul Buzău, avem apartură inclusiv pentru drenajul limfatic, iar lista noastră de aşteptare este deja foarte mare”.

Marilena Dobrescu

Valoarea proiectului este de aproximativ 3 milioane de euro, din care 2,5 milioane de euro din fonduri europene, iar restul de la bugetul… citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending