Conectează-te cu noi

Sănătate

Medicul chirurg buzoian Marius Anastasiu, prezent cu trei lucrări științifice la CNC 2023

Avatar photo

Publicat

pe

Conferința Națională de Chirurgie din acest an s-a desfășurat la Eforie Nord, iar peste 150 de lectori din țară și din străinătate au prezentat lucrări științifice pe teme de mare actualitate, scrie sanatateabuzoiana.ro.

Medici chirurgi de renume din țară și din străinătate, dar și tineri dornici să învețe de la cei cu experiență au participat la conferințele, simpozioanele și mesele rotunde organizate în cadrul Conferința Națională de Chirurgie (CNC) 2023, structurată pe două mari teme principale: „Chirurgia modernă – impactul noilor tehnologii” și „Pregătirea rezidenților de chirurgie”, la care au fost prezenți peste 1000 de participanți.

Chirurgi de top din România și din străinătate au prezentat, la malul Mării Negre, în perioada 24-27 mai, ultimele noutăți din domeniul diferitelor specialități chirurgicale, studii de caz, rolul și abordările terapeutice revoluționare care se pot realiza cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, dar și rolul chirurgiei clasice care rămâne în anumite cazuri indispensabilă. De asemenea, au fost organizate cursuri practice în cadrul cărora participanții au avut posibilitatea de a învăța tehnici noi în abordarea terapeutică.

Traian Patrascu

A avut astfel loc un veritabil schimb de informații, dar și un transfer de experiență către generația tânără, care a avut oportunitatea de a afla de la cei ale căror nume au marcat chirurgia românească și internațională, secretele unei… citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending