Conectează-te cu noi

Administrație

O metodă din Japonia, care îi scapă pe români de cozile la ghișee, a fost implementată la Primăria Buzău

Avatar photo

Publicat

pe

Primăria Buzău implementează cu succes metoda Kaizen, originară din Japonia, care promovează îmbunătățirea continuă a performanței umane. Această metodă a fost preluată de 8 din 10 companii de talie mondială și, datorită ei, bugetul local a crescut, iar timpul pierdut de localnici la ghișee s-a diminuat.

Lansarea cărții „Kaizen în administrația publică” a avut loc la Primăria Buzău și a reunit actori privați și publici, această carte fiind considerată un manifest și un vector de acțiune pentru schimbarea atitudinilor și proceselor în administrația publică. Institutul Kaizen România, prin directorul său, Julien Bratu, a prezentat la eveniment părerile clienților din zona de business despre acest management și a subliniat importanța aplicării Kaizen în administrația publică pentru un viitor mai bun.

”Este chiar un minunat simbol pentru educație și suntem deosebit de onorați, împreună cu Editura Litera și cu Primăria Municipiului Buzău să fim prezenți aici, în acest moment. Este nu numai o lansare de carte, sigur, asta înseamnă o lansare de idei, ceea ce facem acum și domnul rector a amintit cumva acest lucru. Am dori să fie prin această carte și un manifest, de asemenea, deci să fie o carte manifest, să fie privită astfel, dar să fie și un vector de acțiune pentru a schimba nu numai comportamente, procese, rezultate în administrația publică, dar și atitudini. Vom prezenta, ca și fondator și director general al Institutului Kaizen România, alături de colegul meu, director executiv, vom prezenta ce spun clienții noștri din zona de business despre Kaizen despre acest management și sigur că va fi o primă idee despre îngemănarea în stilul de management al îmbunătățirii continue a performanței în zona privată, cu, de asemenea, procesele din administrația publică, lucrurile nu stau de diferite. Sunt mici diferențe din punctul de vedere al intenției și voinței de a îmbunătăți continuu performanța umană”, a declarat Julien Bratu, country manager Institutul Kaizen România, la evenimentul de lansare a cărții pentru antena3.ro

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Voinţa Limpeziş - CSM Râmnicu Sărat

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila - ACS Voinţa Limpeziş

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CS Sporting Lieşti - AFC Metalul Buzău

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - CS Viitorul Ianca

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

AFC Metalul Buzau - CS Stiinta Cernatesti

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

ACS Team Săgeata - ACS Montana Patarlagele

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Vointa Lanurile - ACS Gloria Vadu Pasii

18-05-2024


Trending