Conectează-te cu noi

Primaria Merei

Iluminat public cu becuri LED I Modernizare iluminat public Popasul Merei – Satul Merei

Avatar photo

Publicat

pe

Iluminatul public modern cu becuri LED reprezintă una dintre cele mai importante investiții pe care o primărie poate să le facă pentru comunitatea sa. Acest tip de iluminat este unul dintre cele mai eficiente și mai economice din punct de vedere al consumului de energie și poate aduce o serie de beneficii atât pentru cetățeni, cât și pentru mediul înconjurător.

Primăria Comunei Merei, sub conducerea primarului Chircă Ștefan, a ales să investească în iluminatul public modern cu becuri LED. Această decizie a venit ca urmare a preocupării pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru reducerea costurilor și a poluării. În plus, prin această investiție, primăria a arătat o mare responsabilitate față de mediul înconjurător și a urmărit să protejeze resursele naturale.

În anul 2023, primăria Merei a decis să continue investiția în iluminatul public modern cu becuri LED, finanțând iluminatul pe drumul de acces în localitatea Dealul Viei din DN1B, Lipia – DN1B. Zilele trecute constructorul a finalizat si ultima zona, Merei – DN1B.

Beneficiile aduse de iluminatul public modern cu becuri LED sunt multiple. În primul rând, acest tip de iluminat este mult mai eficient din punct de vedere energetic, consumând mult mai puțină energie decât becurile tradiționale. Acest lucru se traduce în costuri mai mici pentru primării și cetățeni, dar și într-o reducere a poluării și a emisiilor de gaze cu efect de seră.

În plus, becurile LED au o durată de viață mult mai mare decât cele tradiționale, astfel încât costurile de întreținere și înlocuire sunt mult mai reduse. De asemenea, acestea emit o lumină mult mai clară și mai uniformă, ceea ce contribuie la o mai bună vizibilitate și, implicit, la o creștere a siguranței în trafic.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Voinţa Limpeziş - CSM Râmnicu Sărat

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila - ACS Voinţa Limpeziş

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CS Sporting Lieşti - AFC Metalul Buzău

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - CS Viitorul Ianca

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

AFC Metalul Buzau - CS Stiinta Cernatesti

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

ACS Team Săgeata - ACS Montana Patarlagele

18-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Vointa Lanurile - ACS Gloria Vadu Pasii

18-05-2024


Trending