Conectează-te cu noi

Administrație

Primarul Constantin Toma semnează contractul pentru modernizarea a 14 străzi din Buzău

Avatar photo

Publicat

pe

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunțat într-o postare pe Facebook semnarea contractului pentru reabilitarea și modernizarea a 14 străzi din oraș. Valoarea lucrărilor este de 43.000.000 de lei, iar contractul a fost semnat alături de secretarul de stat Alexandru Stoica din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Printre străzile care vor fi reabilitate se numără Șoseaua București (fosta Șoseaua Spătarului), Strada Drăgăicii, Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, Bulevardul Stadionului, Strada Răscoalei 1907, Intrarea Transilvaniei, Intrarea Cosmin, Strada Turdei, Strada Clujului, Strada Ion Heliade Rădulescu, Strada Crinului, Strada Penteleu, Bulevardul Nicolae Titulescu și Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Primarul a precizat că vor fi create două loturi și că licitația pentru desemnarea constructorilor va fi lansată cât mai curând posibil. Se speră ca o parte din străzi să fie finalizate în acest an, iar licitația pentru reabilitarea Străzii Independenței și a zonei de parcare și aleilor din jurul blocului D6 din cartierul Orizont va fi lansată în curând.

În plus, se dorește finalizarea tuturor străzilor începute și a ultimelor fundături, intrări și alei care nu au fost niciodată asfaltate. Primarul a subliniat că promisiunea sa este de a continua până când se va finaliza întreaga reabilitare a infrastructurii rutiere, pietonale și a spațiilor verzi din Buzău.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024 , Scor: 1-2
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending