Conectează-te cu noi

24 Ore

DOLIU la Spitalul Județean Buzău | A decedat medicul Sorin Tomescu

Avatar photo

Publicat

pe

Cu profundă tristețe și regret, aducem veștile despre plecarea din această lume a unui om deosebit, Dr. Sorin Tomescu, medic primar ortoped în cadrul secției de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Dr. Tomescu a dedicat ani de zile serviciului medical, aducând speranță și vindecare pacienților săi.

Cu o carieră impresionantă care a început în 1990 și s-a încheiat odată cu pensionarea sa în 2017, Dr. Sorin Tomescu a fost recunoscut drept un medic profesionist de înaltă calitate. Calm și dăruindu-se în întregime profesiei sale, el a avut un impact pozitiv asupra vieții multor oameni care au avut nevoie de îngrijire ortopedică.

Dr. Tomescu a fost apreciat și respectat de colegii săi din domeniul medical pentru abilitățile sale excepționale și cunoștințele vaste. El a fost un mentor pentru mulți tineri medici, împărtășindu-și experiența și inspirându-i să-și dezvolte propriile abilități medicale. Prin empatia sa necondiționată și natura sa amabilă, Dr. Tomescu a creat o atmosferă de încredere și confort în jurul său, atât pentru colegi, cât și pentru pacienți.

Pacienții lui Dr. Tomescu l-au considerat un medic dedicat și înțelegător, capabil să ofere tratamente eficiente și soluții personalizate pentru nevoile lor medicale. Cu răbdare și atenție, el le-a ascultat suferințele și a căutat mereu cele mai bune soluții pentru a îmbunătăți starea de sănătate a fiecărui pacient. Mulți dintre cei pe care i-a tratat au rămas recunoscători pentru impactul pozitiv pe care l-a avut în viața lor.

Odihnească-se în pace, Dr. Sorin Tomescu.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending