Conectează-te cu noi

24 Ore

Singurii din județul BUZĂU | Școala Gimnazială Merei a primit acreditarea ERASMUS+!

Avatar photo

Publicat

pe

Școala Gimnazială Merei din județul Buzău a primit acreditarea ERASMUS+. Proiectul depus de școală a fost aprobat, făcând-o singura școală din mediul rural din județ care a primit acreditarea în acest an. Acreditarea vă permite accesul simplificat la finanțarea proiectelor europene și formarea cadrelor didactice în instituții de învățământ din Europa, pe parcursul următorilor 5 ani. Directorul școlii, Laurențiu Ionașcu, consideră acreditarea că fiind un succes al muncii în echipă și afirmă că aceasta onorează și confirmă că școala se află pe drumul cel bun în direcția dezvoltării europene și instituționale.

„Această acreditare Erasmus+ a Școlii Gimnaziale Merei, este un succes al muncii în echipă a colegilor mei, care au înțeles apelul pe care l-am transmis către ei, acela de dezvoltarea instituțională și europeană a școlii, prin elaborarea și implementarea a acestor tip de proiecte, care pot aduce doar valoare procesului educațional desfășurat la nivelul școlii, iar faptul că suntem singura școală din mediul rural din județul Buzău, care a primit acreditarea ERASMUS în acest apel de proiecte nu face decât să ne onoreze și să ne confirme că suntem pe drumul cel bun! Mulțumesc tuturor colegilor care au pus umărul la această realizare!” – Laurențiu Ionașcu, Director Școala Gimnazială Merei

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

2 Comments

  1. Avatar photo

    Robert

    07.02.2023 at 20:08

    Știrea nu este tocmai adevărată! Și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” din com. Cochirleanca a obținut acreditarea Erasmus+ pentru proiecte de tip KA 1.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending