Conectează-te cu noi

Cultural/Educație

PNRAS: Transformarea școlii gimnaziale din Merei, în spații de învățare inovatoare

Avatar photo

Publicat

pe

Școala Gimnazială Comuna Merei este Beneficiarul proiectului cu TITLUL – RĂSPUNDE PREZENT!, cod F-PNRAS-1-2022-0271, proiect finanțat prin Schema de Granturi Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar, în cadrul Componentei C15 – Educație a Planului Național de Redresare şi Reziliență (PNRR). aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 3240/23.09.2022.

Prin PNRAS, școala poate deveni un loc unde fiecare lecție este o călătorie spre cunoaștere, iar fiecare zâmbet reflectă succesul unei comunități școlare unite.

Laptopurile, cele 12 display-uri interactive de ultima generație și imprimantele multifuncționale au modernizat spațiul de învățare din Școlile Gimnaziale din comuna Merei, Buzău, educația fiind acum mai dinamică, deschizând noi orizonturi pentru dezvoltarea competențelor.

Prin intermediul PNRAS, elevii au beneficiat de ore remediale concentrate pe limba română și matematică, precum și de excursii tematice, tabără la mare, aceste activități ghidându-i spre succesul școlar. De asemenea, cadrele didactice au avut acces la cursuri de formare, susținând astfel o educație creativă și adaptabilă.

Școala a realizat două noi biblioteci școlare și 3 colturi de lectură, inițiativă care nu doar încurajează conexiunea cu cititul, ci oferă și oportunități neprețuite de învățare în timpul liber sau în pauze, care stimulează curiozitatea și creativitatea elevilor. De asemenea au fost achiziționate tricouri pentru uniforma școlară, bănci și mese exterioare pentru curțile școlilor, premii pentru concursurile și festivalurile la care au participat elevii școlii.

Toate aceste eforturi converg spre o comunitate școlară unită și motivată, unde fiecare elev are șansa de a-și atinge potențialul și de a deveni un membru valoros al societății.

Manager de proiect Ionascu Laurențiu
Membri echipei de proiect Gramer Elena, Ignatescu Alina și Maxim Nicoleta

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending