Conectează-te cu noi

Cultural/Educație

ȘCOALA MEREI: Așa am simțit noi cea de-a V-a ediție la școala Gimnazială din Merei

Avatar photo

Publicat

pe

Cuvintele sunt de prisos, deoarece experiența a fost cu adevărat memorabilă și emoționantă! Toți cei prezenți au putut simți energia și pasiunea de la fața locului.

Vrem să aducem mulțumiri sincere juriului, care și-a îndeplinit cu profesionalism și dăruire rolul pe care l-a avut. Mulțumim doamnei inspector Educație Permanentă Antonia Damian, doamnei director a Palatului Copiilor Buzău, Trandafir Veronica, doamnei meșter popular și tezaur viu medaliat UNESCO, Amelia Papazissu, doamnei Consultant Artistic de la Centrul de Cultură și Artă Buzău, Nina Stamate, și specialistului în folclor, Tisloveanu Andreea.

De asemenea, dorim să aducem mulțumiri tuturor doamnelor profesore care au coordonat copiii înscriși în concurs, atât din județul nostru, cât și din alte județe precum Brăila, Bistrița Năsăud, Prahova, Dâmbovița, Vaslui și București. Participarea acestor copii a fost specială și i-a adus o secțiune distinctă în competiție.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri care au susținut acest eveniment: MRK Supermarket Merei, Francisc Cash & Carry și Restaurantul Spătaru. Fără sprijinul lor, organizarea acestei competiții nu ar fi fost posibilă. De asemenea, mulțumim concurenților pentru răbdare și fair-playul de care au dat dovadă, susținându-și adversarii într-un spirit al competiției sănătoase.

Nu în ultimul rând, vrem să mulțumim întregii echipe care a fost în spatele organizării tuturor evenimentelor desfășurate la școala Gimnazială Merei: Laurențiu Ionașcu, Elena Gramer, Aprodu Roxana Aurelia, Ripeanu Nicoleta, Alina Ignătescu, și celorlalte cadre didactice care ne-au fost alături: Simona Elena Suflea, Elisabeta Aprodu, Ionel Nedelcu, Ionescu Daniela, Clondireanu Laurentiu, Zavoianu Ana Maria, Carmen Baicoianu, Bulibașa Cristian, Laura Toader, precum și personalului nedidactic care ne-a ajutat în organizare.

Le mulțumim tuturor pentru implicare și contribuția lor la succesul acestui eveniment. Vă așteptăm cu drag și anul viitor, când vom continua tradiția!

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending