Conectează-te cu noi

24 Ore

Ministrul Culturii, întâlniri cu personalități importante ale Congresului şi Senatului SUA

Avatar photo

Publicat

pe

ROMASCANU

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu a avut întâlniri importante la finalul săptămânii trecute cu personalități ale Congresului şi Senatului SUA, în cadrul vizitei sale oficiale de peste ocean. Discuțiile dintre aceștia s-au axat pe ridicarea parteneriatului cultural la nivelul celorlalte relații bilaterale dintre România și SUA.

Ministrul Culturii a avut întâlniri cu mai mulți congresmeni, printre care Tim Walberg şi Mike Quigley, personalităţi cu mare influenţă în deciziile politice ale SUA, Robert Aderholt şi Pete Sessions, în marja Conferinţei pentru Securitate pe care cei doi politicieni o organizează anual, dar și cu Ben Toma, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Arizona, românul cu cea mai înaltă funcție în establishment-ul politic american, scrie monitorulbuzoian.ro.

„Săptămâna ce tocmai s-a încheiat am avut o serie generoasă de întâlniri cu personalități importante ale Congresului și Senatului SUA, cu decidenți la vârf din diverse domenii. În toate discuțiile am pledat pentru ridicarea parteneriatului cultural la nivelul celorlalte relații bilaterale.

O extrem de onorantă întâlnire cu Ambasadorul Charles H. Rivkin, Președintele și CEO al Motion Pictures Association (MPA), poate cel mai influent decident din industria filmului. MPA reprezintă Disney, NETFLIX, Paramount, SONY, Universal and Warner Bros și o colaborare cu România, extrem de fezabilă după această întâlnire, ar însemna un salt fără precedent al producătorilor locali. La întâlnire a participat și Mr. Stan McCoy, Președintele MPA EMEA, direct responsabil pentru zona noastră.

Întâlniri cu congresman-ii Tim Walberg (republican) și Mike Quigley (democrat), personalități ale Congresului, cu mare influență în deciziile politice ale SUA și prieteni ai României

Întâlniri cu congresman-ii Robert Aderholt (republican) și Pete Sessions (republican), în marja Conferinței pentru Securitate pe care cei doi onorabili politicieni o organizează anual.

Întâlnire cu Ben Toma, Președintele (Speaker) Camerei Reprezentanților din Arizona, românul cu cea mai înaltă funcție în establishment-ul politic american și cu reale șanse de a face o carieră la vârful politicii din SUA.

O întâlnire memorabilă cu Mrs. Maria Pappas, o doamnă absolut specială, pentru a 6-a oară șefă a trezorieriei Cook County (Chicago și împrejurimile) care gestionează cel de-al doilea cel mai mare buget local după California, 18 miliarde USD! O mare prietenă a comunității românești din Chicago,” a scris Romașcanu pe Facebook la întoarcerea din SUA.

Citește articolul integral pe monitorulbuzoian.ro

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

FC Bacău - Metalul Buzău

22-05-2024 , Scor: 1-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

Metalul Buzau - Fc Bacau

25-05-2024 , Scor: 4-3(2-1)
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila - ACS Voinţa Limpeziş

25-05-2024 , Scor: 3-2
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - CS Viitorul Ianca

24-05-2024 , Scor: 2-4
15:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Stiinta Cernatesti - ACS Gloria Vadu Pasii

25-05-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Vointa Lanurile - AS Recolta Salcioara

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

AFC Metalul Buzau - ACS Montana Patarlagele

29-05-2024


Trending