Conectează-te cu noi

Cultural/Educație

Liceul Tehnic Buzău a fost distins cu cea mai înaltă distincție, Ordinul ”Meritul pentru învățământ” în grad de Cavaler, prin decret al Președintelui României, domnul Klaus Johannis

Avatar photo

Publicat

pe

Liceul Tehnic Buzău a fost distins cu cea mai înaltă distincție, Ordinul ”Meritul pentru învățământ” în grad de Cavaler, prin decret al Președintelui României, domnul Klaus Johannis. Această distincție prestigioasă vine ”în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc”, scrie expresulbuzoian.ro.

Distincția reprezintă o dovadă a angajamentului constant al Liceului Tehnic Buzău în promovarea educației de calitate și a inovației în domeniu. Prin inițiativele desfășurate de-a lungul timpului, Liceul Tehnic Buzău a demonstrat nu doar competența și profesionalismul personalului didactic și al elevilor, ci și abilitatea de a se adapta cerințelor și standardelor europene.

Această distincție onorează eforturile conjugate ale întregii echipe a Liceului Tehnic Buzău, precum și parteneriatele fructuoase încheiate cu instituții educaționale și organizații europene.

„Ne mândrim că am fost selectați să primim această înaltă distincție și suntem hotărâți să continuăm să oferim elevilor noștri o educație de calitate, axată pe inovație și adaptabilitatea la cerințele societății moderne. Mulțumim Președintelui României, domnul Klaus Johannis, pentru recunoașterea eforturilor noastre și pentru… citește articolul integral pe expresulbuzoian.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending