Conectează-te cu noi

Național

Ce este remodelarea corporală. Cât durează o ședință și ce beneficii are

Avatar photo

Publicat

pe

Remodelarea corporală este soluția potrivită atunci când dietele și exercițiile fizice nu-ți mai oferă rezultatele pe care le aștepți de mult timp. Iată ce presupune această procedură non-invazivă și cum te poate ajuta să pierzi grăsimea nedorită și să îmbunătățești aspectul celulitei. 

Ce este remodelarea corporală

Remodelarea corporală este o procedură non-invazivă, cu scopul de a îmbunătăți aspectul pielii și de a da forma dorită siluetei tale. Mai precis, efectele remodelării corporale pot fi diverse: poți să schimbi circumferința taliei sau a coapselor, să îmbunătățești fermitatea mușchilor, dar și aspectul celulitei.

Acest lucru nu te ajută să slăbești propriu-zis, ci îți va modela corpul atunci când pierderea în greutate nu mai dă rezultate ori a lăsat prea multă piele la vedere. Cele mai comune zone care necesită remodelarea includ brațele, burta, fesele, gâtul, coapsele. 

Este totodată o soluție pentru cele care nu vor să apeleze la operațiile chirurgicale de îndepărtare a pielii și a grăsimii, fără să mai treacă prin perioade lungi de recuperare și să aibă cicatrici inestetice. 

Cât durează o ședință de remodelare corporală 

Tot procesul de remodelare corporală are loc cu ajutorul unui aparat performant, care se aplică în zona afectată și care activează în mod natural eliminarea grăsimilor subcutanate. Poți încerca remodelarea corporală de la Lineya, fiind o clinică formată din medici profesioniști, specializați în dermatologie, care îți pot oferi un tratament personalizat în funcție de nevoile tale. Tehnologia modernă pe care echipa de specialiști o folosesc implică adesea funcții cum ar fi radiofrecvența și ultrasunetele, care stimulează producția de colagen și îmbunătățesc elasticitatea pielii tale. 

Timpul mediu al unei ședințe este între 15 și 60 de minute, în timp ce întreținerea corporală se va efectua o dată la 3-4 luni sau în funcție de recomandarea medicului dermatolog. În general, este indicat să urmezi între 6-10 ședințe de remodelare corporală, pentru a maximiza efectele pe care ți le dorești. 

În majoritatea cazurilor, experiența nu este una dureroasă. Un alt avantaj este că poți reveni oricând la activitățile tale obișnuite, imediat după ședința de remodelare corporală, fără să ai nevoie de recuperare.

Rezultatele au un impact nu doar asupra aspectului fizic, ci și a stimei de sine. În acest caz, te vei simți mult mai încrezătoare în forțele proprii, pentru că vei avea o piele mult mai netedă, cu un aspect mai tânăr, dar și părți ale corpului mult mai bine definite, ducând la o imagine de sine mult mai pozitivă. 

Medicul îți poate pune mai multe întrebări legate de stilul tău de viață. În general, specialistul vrea să afle dacă ai o dietă echilibrată, dacă faci sport, care zone ale corpului sunt cu probleme, ce istoric medical ai, dacă suferi de o anumită afecțiune. Astfel, va lua cea mai bună decizie în ceea ce privește planul tău de tratament. 

Prin urmare, procedura non-invazivă este soluția modernă pentru persoanele care vor să-și transforme întregul corp, fără să recurgă la operații complicate. Remodelarea corporală aduce beneficii rapide și flexibile, care folosește aparate de ultimă generație, în raport cu standardele din domeniul esteticii. 

Sursă foto: Freepik.com

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

FC Bacău - Metalul Buzău

22-05-2024 , Scor: 1-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

Metalul Buzau - Fc Bacau

25-05-2024 , Scor: 4-3(2-1)
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila - ACS Voinţa Limpeziş

25-05-2024 , Scor: 3-2
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - CS Viitorul Ianca

24-05-2024 , Scor: 2-4
15:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Stiinta Cernatesti - ACS Gloria Vadu Pasii

25-05-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Vointa Lanurile - AS Recolta Salcioara

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

AFC Metalul Buzau - ACS Montana Patarlagele

29-05-2024


Trending