Conectează-te cu noi

24 Ore

Care este anotimpul perfect pentru a instala panourile solare?

Avatar photo

Publicat

pe

Ce reprezintă energia verde?

Energia verde este acea energie care provine din sursele naturale cu mare capacitate de regenerare. Aici sunt încadrate lumina solară, generatoare de energie solară, vântul, sursă de energie eoliană, fluxul apelor, producător de hidroenergie, dar şi valurile marine, care produc acea energie verde denumită mareomotrică. Energia verde deţine potenţialul de a furniza energie pentru întreaga planetă, în acelaşi timp prezentând garanţia protejării mediului nostru natural, având la bază resurse regenerabile. 

Cum valorifici eficient energia solară?

Dacă ţi-ai propus să reduci bugetul alocat facturilor la electricitate, dar vrei şi să contribui la protejarea mediului, atunci folosirea luminii solare poate reprezenta cea mai bună decizie. Cu un  proiect adaptat nevoilor, posibilităţilor şi resurselor tale, vei putea beneficia de acel sistem de panouri solare care va genera pentru tine energia de care ai nevoie. Piaţa de specialitate îţi vine în întâmpinare cu întreg sistemul necesar producerii energiei solare, de la panouri fotovoltaice, până la invertoare şi accesoriile specifice. Este important ca tu să fii dispus să faci această schimbare, iar beneficiile nu vor întârzia să apară.

Când se instalează panourile solare?

Pentru ca panourile solare să fie eficiente, este recomandat să ţii cont de câteva recomandări. Cel mai bine vor funcţiona dacă sunt plasate direct în lumina solară, într-un unghi de înclinare de 30 de grade. Asta nu înseamnă că trebuie să ai neapărat un acoperiş înclinat, deoarece pentru un acoperiş plat, vei  monta un suport suplimentar care va facilita funcţionarea acestora.

Sunt fabricate din materiale foarte rezistente, astfel că şi acoperişul casei tale va trebui să fie solid, tocmai pentru a le susţine. În ceea ce priveşte anotimpul optim montării, se recomandă primăvara, astfel încât să profiţi din plin de soarele ce urmează să inunde lunile următoare de vară, benefiicind de un debit generos de energie, în foarte scurt timp. Cu toate acestea, dacă nu te poţi încadra în acest anotimp, trebuie să ştii că instalarea panourilor solare se poate efectua oricând, important fiind că tu ai decis să faci această schimbare benefică.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

FC Bacău - Metalul Buzău

22-05-2024 , Scor: 1-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

Metalul Buzau - Fc Bacau

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila - ACS Voinţa Limpeziş

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - CS Viitorul Ianca

24-05-2024 , Scor: 2-4
15:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Stiinta Cernatesti - ACS Gloria Vadu Pasii

25-05-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Vointa Lanurile - AS Recolta Salcioara

25-05-2024
18:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

AFC Metalul Buzau - ACS Montana Patarlagele

29-05-2024


Trending