Trei minori au furat electrocasnice din casa unui brăilean și le-au ascuns în podul unui bordei părăsit

Ianuarie 20 05:29 2021 by stiridebuzau.ro

Un brăilean a făcut plângere la poliție după ce și-a descoperit casa pe care o deține în județul Buzău golită de multe bunuri de valoare, între care electrocasnice mici. Hoții au pus ochii pe gospodărie, după ce au aflat că nu este locuită permanent.

Polițiștii au descoperit la anchetă că trei adolescenți sunt autorii ”aprovizionării” cu bunuri din casa de vacanță a brăileanului. Micii infractori sunt din C.A Rosetti și au vârste de 16 și 17 ani.

Printre obiectele furate sunt un fier de călcat, un mixer, toate electrocasnicele de mici dimensiuni găsite prin casă. Prada a fost ascunsă în podul unei case părăsite, din aceeași comună.

Prejudiciul a fost estimat la 6.000 de lei de către persoana vătămată. Toate bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

”Din verificări s-a stabilit că în perioada 14 – 17 ianuarie a.c., tinerii ar fi profitat de faptul că imobilul, aflat pe raza localității C.A Rosetti, nu este locuit permanent, ar fi intrat în locuință prin forțarea unei uși și ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic”, spun reprezentanții IPJ Buzău.

Fapta a fost sesizată în ziua de 17 ianuarie 2021, de către proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din județul Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de polițiști în vederea documentării întregii... [Citește articolul integral pe stiridebuzau.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%