Restaurante » FLS Catering Buzau

16,020 vizualizări


Telefon:

Website: flscatering.ro

Descriere: Misiunea liniei de catering FOOD LINE SYSTEM este de a aduce pe piaţa buzoiană o noua viziune asupra stilului de viaţă sănătos. Fructele şi legumele proaspete de sezon, carnea şi ingredientele cu grijă alese, împrospătate de mirodeniile perfect asociate, compun preparate de o calitate superioară, cu un gust intens şi un aspect deosebit.

Calitatea produselor noastre este definită şi prin utilajele performante pe care le detinem. Din punct de vedere al echipamentelor folosite în hala de producţie alimentară, FLS CATERING, este singura firmă din Buzău ce deţine o aparatură specializată în acest domeniu.

Atenţia acordată tehnicii ,,sous vide” - metoda care nu lasă alimentele să intre în contact direct cu aerul sau apa, oferă produselor noastre un nivel ridicat de igiena, cu un termen de valabilitate sigur, preparatele pastrandu-si în timpul gătirii, toate aromele dar si frăgezimea şi proprietăţile nutritive.

MENIURILE pot fi compuse din felul I, felul II si desert, sandwishuri variate cu legume si carne de vita, pui sau porc preparate in sous vide pentru pastrarea vitaminelor si a prospetimii carnii, insotite de salate sau garnituri, salate proaspete , croissante si multe alte bunatati.

Pentru ciorbe, supe si preparate gatite folosim o supa din legume si oase ce inlocuieste apa, metoda care asigura o valoare energetica ridicata.

EVENIMENTELE sunt ocazii speciale ce se transforma pentru noi in adevarate provocari de creatie. Pornind de la ideea ca fiecare eveniment: serbari scolare, agape, aniversari, etc., trebuie sa fie memorabile pentru fiecare participant , personalizam cu mare atentie dish-urile servite , aducand rafinament, bun gust dar si calitate superioara.

DESERTURILE create de FLS CATERING sunt preparate din ingrediente naturale, fara adaos de coloranti, conservanti sau arome artificiale, dulcele venind cel mai adesea de la delicioasele dulceturi preparate in bucataria proprie dupa retetele traditionale ale bunicilor.

Seriozitatea dar şi atenţia indreptată asupra nevoilor clienţilor noştri reprezintă valorile de la care nu ne abatem, reusind prin profesionalism si tehnologii noi sa aducem pe mesele tuturor , preparate delicioase, atent lucrate si sanatoase.

Livrarea produselor in termo-boxuri se face cu masini dotate cu echipament specializat, autorizate DSV, astfel incat alimentele sunt menţinute si transportate la temperaturi controlate.

FLS CATERING se adresează şcolilor, liceelor, spitalelor, companiilor şi fabricilor cat si clientilor individuali.

Firma are implementat sistemul de management integrat :
SR EN ISO 9001, ISO 14001 si HACCP.


Tags: RESTAURANT, CATERING