VIDEO: INCENDIU DE PROPORȚII PE ȘOSEAUA POGONELE. Depozit de deșeuri electrice și electronice, în flăcări.

Ianuarie 19 11:55 2021 by buzau.net

SC ROMRECYCLING SRL BUCUREŞTI este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri electronice, deșeuri electrocasnice, cabluri electrice, conductori și cablaje auto, aparatură electrică, imprimante, televizoare, monitoare, aragazuri, plăci electronice, mașini de spălat, frigidere, telefoane mobile etc, scrie sansanews.ro.

UPDATE:  Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului  pentru Situații de Urgență Buzău,  Vasile Prahoveanu, incendiul a izbucnit la o societate unde sunt depozitate materiale reciclabile.

”Intervenim cu 4 autospeciale   de stingere incendii și o autoscară mecanică. Sunt cantități foarte mari de  material combustibile și degajări mari de fum”, a declarat pentru șansanews.ro, Vasile Prahoveanu de la ISU Buzău.

Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit pe șoseaua Pogonele. Din primele informații, incendiul a izbucnit în cadrul unei societăți comerciale. Pompierii se deplasează spre locul incendiului.

În zona în care arde pot fi observate flăcări uriașe, dar și un fum dens, negru, care este vizibil de la kilometri buni.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%