PARCĂ ESTE, PARCĂ NU-I! Gloria Buzău ar putea fi preluată de un patron. Declarații EXCLUSIVE despre situația din Crâng

Ianuarie 19 15:31 2021 by sansanews.ro

Vești excelente pentru iubitorii  fotbalului buzoian și pentru Gloria Buzău, echipă care a anunțat cu o zi în urmă retragerea din campionat și desființarea echipei de seniori,  ca urmare a retragerii sprijinului financiar de către municipalitate.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a anunțat în exclusivitate pentru șansanews.ro că un investitor privat s-ar fi arătat interesat să preia Gloria, iar asta ar putea însemna continuarea parcursului de către echipa buzoiană și speranța că va putea accede în eșalonul superior.

” Se pare că sunt persoane interesate care ar putea prelua echipa de fotbal. Sunt persoane private. Nu știm mai multe în acest moment. Decizia rămâne definitivă. Nu vom mai finanța echipa de fotbal Gloria Buzău. Eventual, va fi un investitor la Gloria, căruia îi vom pune la dispoziție toate facilitățile, cum se întâmplă exclusiv în țările occidentale. Au fost discuții purtate direct cu oficialii de la Gloria, nu cu mine. Dimineață a apărut această idee. Eu am plecat dimineață la întâlnirea cu premierul și nu știu ce s-a mai întâmplat. Nu am mai primit niciun telefon până acum, însă ar fi un investitor interesat”, a declarat Toma pentru șansanews.ro.

Edilul șef al municipiului a recunoscut că după  anunțul privind retragerea sprijinului financiar pentru Gloria Buzău a avut parte de multe reacții negative venite din partea iubitorilor fotbalului... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%