Conectează-te cu noi

Sănătate

EXCLUSIV: Medicul Delia Tache, un model de iubire de oameni, de viață și de frumos

Avatar photo

Publicat

pe

Este unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți medici oftalmologi din Buzău dar și femeie, soție, mamă și bunică și se simte împlinită, scrie sanatateabuzoiana.ro.

Delia Tache

Luna martie este luna femeii, iar prin Sănătatea Buzoiană continuăm să omagiem femeile din domeniul medical și să le prezentăm și altfel decât în mediul lor profesional, să aflăm ce înseamnă pentru ele viața dincolo de stetoscop.

Pe doctorița Delia Tache, unul dintre cei mai apreciați și iubiți medici oftalmologi din Buzău, o cunosc de vreo 30 de ani și pot spune că este unul dintre cei mai frumoși oameni și medici pe care i-am întâlnit, atât în cabinetul medical cât și în afara lui. Profesează în sistemul public într-un cabinet medical din Ambulatoriul de specialitate aflat pe bd. N. Titulescu, dar și în Clica OPTIMED unde, pe lângă consultații, investigații și tratamente de specialitate, evaluează și pregătește pacienții care urmează să fie oprați și îi monitorizează post-operator.

Este mereu zâmbitoare, deschisă, dornică de a oferi bucurie, speranță, încredere. Optimismul său este aproape molipsitor, iar amablitatea și profesionalismul cu care-și tratează pacienții sunt recunoscute și apreciate unanim. Iubește oamenii, îi place să le vină în ajutor atât ca atât medic dar și ca om, și crede că toți oamenii merită să fie sănătoși și fericiți.

O viață împlinită

Delia Tache este buzoiancă get-beget și de când se știe și-a dorit să fie medic, iar… citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending