Șoseaua Trans-Cislău, cea spectaculoasă rută din județul Buzău. Drumul deschide calea dezvoltării unei zone cu un mare potențial turistic

Februarie 6 07:21 2023 by informatiabuzaului.ro

O șosea de 11 kilometri lungime, care șerpuiește prin pădurile din județele Prahova și Buzău, este de puțin timp nu doar o scurtătură pentru turiștii care vor să ajungă mai repede din București către Curbura Carpaților, ci și o rută foarte spectaculoasă, scrie informatiabuzaului.ro.

Șoseaua Trans-Cislău a fost modernizată anul trecut cu fonduri de la Consiliul Județean Buzău și leagă localitatea localitatea Cislău de satul Buda Crăciunești, până la hotarul cu județul vecin, Prahova.

Trans Cislau

Porțiunea de șosea este parte a drumului județean DJ 102 C, șosea de pământ până anul trecut. Lucrările au constat în consolidarea terasamentului, aplicarea unor straturi de asfalt și amenajarea unor podețe și canale betonate de scurgere a apei pluviale.

Locuitorii satelor traversate de șoseaua DJ 102 C nu au avut niciodată asfalt, iar drumul prin pădure era un calvar pentru orice șofer.

Lucrurile s-au schimbat radical după finalizarea proiectului care a avut un grad ridicat de complexitate, cu multe consolidări pe toată... citește articolul integral pe informatiabuzaului.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%