Trei familii cu doi copii au rămas pe drumuri în plină iarnă, în urma unui incendiu devastator

Februarie 6 06:08 2023 by infobaragan.ro

Un incendiu provocat de un horn defect a lăsat pe drumuri trei familii, cu doi copii, aflate în gospodării vecine. S-a întâmplat joi, în Mărăcineni, județul Buzău. Sinistrații cer ajutor semenilor, scrie infobaragan.ro.

Două case au fost cuprinse de flăcări, de la coșul defect al uneia dintre ele. Alarma de incendiu a fost dată la 12.05, în urma unor apeluri la 112. Focul a izbucnit la o gospodărie în care locuiește un cuplu de tineri, împreună cu un copil nou-născut.

Tatăl era plecat la serviciu, iar mama era acasă cu bebelușul când au izbucnit flăcările. Până să sară vecinii și până să ajungă pompierii, flăcări uriașe se ridicau din acoperiș. Toată agoniseala lor a dispărut în câteva minute și nu au reușit să salveze mare lucru.

Tinerii abia renovaseră casa. Nu au resurse financiare pentru a o reconstrui iar acum au rămas sub cerul liber. Nu știu încotro să se îndrepte și ar avea mare nevoie de sprijinul nostru. Cei care pot contribui cu bani, materiale de construcții sau mobilier, dar și cu haine, scutece și alimente pentru bebeluș o pot face prin intermediul Adrianei Burlacu (0765.034.016).

În cea de-a doua casă, la care s-au extins flăcările, locuiesc două familii, soț și soție de 55 și 52 de ani, fiul fiul, nora și copilul lor de nici 4 ani. În momentul izbucnirii incendiului, băiatul era la grădiniță iar membrii familiei din casă au reușit să se salveze la timp.

Până la sosirea pompierilor, vecinii au încercat să potolească văpaia cu apă adusă cu gălețile din locuințele din apropiere. Cei cinci locatari ai celei... citește articolul integral pe infobaragan.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%