Buzoienii din localitățile aflate la o distanță de până în 30 de kilometri față de municipiul Buzău nu mai au nevoie de declarație să vină în oraș

Mai 16 20:23 2020 by opiniabuzau

Buzoienii care au domiciliul în localități aflate pe o rază de 30 de kilometri față de municipiul Buzău nu au nevoie de declarație pe proprie răspundere pentru a-și justifica deplasarea în reședința de județ. Ca urmare, dacă ne deplasăm dintr-o localitate în alta nu avem nevoie de declarație, cu condiția ca localitatea să se afle în raza de 30 de kilometri față de principalul oraș.

Pe pagina de facebook a Instituției Prefectului județului Buzău au fost publicate astăzi răspunsuri la o serie de întrebări privind măsurile dispuse pe perioada stării de alertă.

„Cum se defineÈ™te zona metropolitană în interiorul căreia cetățenii nu au nevoie de declaraÈ›ie pe propria răspundere pentru a se deplasa ? 💬 Sunt considerate ca făcând parte din zona metropolitană localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraÈ™ (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naÅ£ional – SecÅ£iunea a IV-a ReÅ£eaua de localităţi).
Sursa: opiniabuzau




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%