Casa de Pensii Buzău, anunț important după închiderea Policilinicii „Nicolae Titulescu”

Mai 16 10:23 2020 by jurnaluldebuzau.ro

Casa Județeană de Pensii Buzău a luat măsuri de continuare a unei părți din activitatea cabinetelor de expertiză medicală din cadrul Policlinicii „23 August.”, după ce unitatea sanitară a fost închisă, urmare a depistării a două cazuri de Covid-19 în rândul personalului medical. Până la redeschiderea unității sanitare, activitatea de secretariat a cabinetelor de expertiză medicală va fi asigurată la sediul Casei Județene de Pensii.

„Începând cu data de 15 mai 2020 şi până la reluarea activităţii în incinta Policlinicii Nicolae Titulescu, solicitanţii vor depune documentaţiile la sediul Casei Judeţene de Pensii Buzău, cu respectarea măsurilor de distanţare socială, purtarea măştilor de protecţie, dezinfecţie şi triaj epidemiologic realizat prin verificarea temperaturii şi completarea formularului standard. Documentaţiile care vor putea fi depuse sau transmise prin serviciul poştal clasic, prin poştă electronică sau prin fax la sediul CJP Buzău se referă la: a) Revizuirea medicală cu termen de prezentare la comisia medicală stabilit ulterior datei de 15 mai 2020 şi solicitările noi de expertizare, în vederea înscrierii la pensie de invaliditate; b) Activitatea de avizare a concediilor medicale, inclusiv a celor care fac obiectul prevederilor Legii nr.346/2002 privind asigurarea pentru munca si boli profesionale; c) Eliberarea certificatului medical în cazul aplicării prevederilor Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat. Răspunsul la solicitările dvs se va efectua în cadrul termenului legal de soluţionare al fiecărui tip de cerere şi transmiterea răspunsului oficial la domiciliul solicitantului. Reluarea activităţii cu publicul în cadrul cabinetelor de expertiză medicală precum şi condiţiile în care aceasta se va desfăşura, se vor anunţa la momentul în care acestea vor fi cunoscute, în urma deciziei autorităţilor sanitare competente.

Precizăm că aceeaşi procedură menţionată anterior o vor respecta şi persoanele aflate în evidenţa Cabinetului de expertiză medicală nr.4 Rm Sărat, deservit de medicul expert Mîndru Gabriela, accesul în sediul Policlinicii Rm Sărat nefiind permis din cauza declarării Spitalului Municipal Rm. Sărat ca unitate medicală cu activitate exclusivă de tratare a cazurilor de îmbolnăvire cu Covid 19.” , se menționează într-un comunicat transmis de Casa Județeană de Pensii Buzău.


Sursa: jurnaluldebuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%