CARTIERUL POȘTĂ, ÎN CARANTINĂ, ÎN WEEK-END. ORDINUL A FOST DAT CHIAR DE MEDICUL RAED ARAFAT

Mai 16 10:23 2020 by campusbuzau.ro

În ciuda speranțelor locuitorilor și a încetării stării de urgență, cartierul Poștă din municipiul Buzău rămâne în carantină, potrivit deciziei inițiale. Măsura a fost întărită de un nou ordin semnat chiar de medicul Raed Arafat. Astfel, începând de luni, locuitorii din Poștă se vor putea bucura de libertatea de mișcare în afara cartierului.  

Autoritățile locale au venit astăzi cu precizări importante pentru locuitorii din cartierul Poștă, chiar dacă vestea nu este una bună. Localnicii sperau că, odată cu încetarea stării de urgență, va fi eliminată și măsura de carantină a zonei. Ei, însă, mai au de așteptat și acest week-end.

Aseară, autoritățile centrale au dictat un nou ordin prin care măsura din cartierul Poștă se menține până la data stabilită inițial: 17 mai, inclusiv.

Cartierul Poștă a intrat în carantină în urmă cu aproape două săptămâni, după confimarea a 19 cazuri de Covid-19, pornite de la pacientul zero, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din cartier. De la primul caz și până în prezent, la mai multe adrese din zona aflată în carantină, dar și din alte cartiere ale orașului, au mai fost confirmate 33 de persoane cu coronavirus, cu toate contacți ai primului pacient și ai rudelor acestora. (Mihai Bunăziua)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%