Tipografii » Alex Company Srl (Bd. N. Titulescu)

10,159 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bd. N. Titulescu nr 14, Buzau

Telefon: 0338******   0752   079 9**   0752   07997*

Email:

Website: www.***********.ro

Descriere: Alex Company – s-a infiintat in anul 1994 avand ca principal obiect de activitate productia publicitara indoor si a outdoor. Datorita serviciilor de buna calitate, aceasta s-a dezvoltat rapid atat pe piata buzoiana cat si in tara avand o gama larga de produse:

Printuri de mari dimensiuni, bannere, casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, tuburi cu gaz spectral, decor auto, copertine, inscriptionari, confectionari prelate, etc.

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul publicitatii indoor si outdoor, Alex Company s-a impus in fata concurentei prin serviciile de o calitate ireprosabila si materialele folosite in realizarea produselor, acestea fiind importate de la producatori renumiti cum ar fi Oracal, Avery, Sattler sau Unifol.

Profesionalismul si responsabilitatea fata de cerintele si exigentele clientilor, dar si atentia deosebita acordata fiecarui proiect in parte au facut din Alex Company un lider pe piata de profil, portofoliul companiei vorbind de la sine despre calitatea serviciilor oferite partenerilor.

Fie ca este vorba despre printuri de mari dimensiuni, bannere, casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, tuburi cu gaz spectral, decor auto, copertine, inscriptionari sau confectionari prelate, firma noastra are cel mai bun raport calitate/pret atat la serviciile prestate, cat si la produsele oferite.

Alex Company dispune de cel mai profesional echipament in domeniul industriei publicitare, firma oferindu-le colaboratorilor si clientilor print-uri de mari dimensiuni INDOOR-OUTDOOR de cea mai inalta calitate, comparabile cu imaginile fotografice.

Profesionistii companiei sunt asi in imaginile full-color, printate la rezolutii mari, pe o gama larga de suporturi.

Naturaletea si intensitatea culorilor, cat si rezistenta indelungata a acestora (dureaza 3-5 ani) sunt posibile cu ajutorul echipamentelor de imprimare de cea mai buna calitate, la acestea contribuind si cernelurile pe baza de real-solvent.

Firma le ofera clientilor cele mai bune printuri, la si dimensiuni foarte mari, cu costurile cele mai reduse de pe piata.

Datorita tehnologiei avansate de care dispunem suntem capabili sa oferim produse de cea mai buna calitate. Societatea s-a dezvoltat rapid pe piata buzoiana dar si in tara datorita profesionalismului echipei. Suntem capabili sa satisfacem si cele mai exigente gusturi.


Tags: 23 AUGUST, EDITURA, TIPOGRAFIE, PREFECTURA BUZAU


Harta: