18 VINDECAȚI, LA BUZĂU. PESTE 1.900 DE PERSOANE TESTATE

Mai 16 10:23 2020 by campusbuzau.ro

După mai bine de o săptămână, în care zilnic Buzăul a avut cel puțin un caz confirmat, în ultimele 24 de ore, autoritățile locale nu au mai raportat niciun caz de Covid-19. În schimb, astăzi, oficialii Prefecturii au anunțat cifra persoanelor vindecate până acum: 18. O altă informație se referă la numărul testelor efectuate de la începutul pandemiei.

Județul Buzău rămâne la 97 de cazuri de coronavirus, confirmate de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, nu a mai fost anunțat niciun caz de Covid-19, ultimele raportări datând de miercuri, atunci când a mai fost depistat un cadru medical de la Policlinica 23 August și un tânăr din localitatea Râmnicelu, sat aflat în prima săptămână de carantină. În schimb, astăzi, reprezentanții Prefecturii au dat publicității numărul de persoane vindecate până acum, la nivelul județului nostru, precum și cifra buzoienilor testați. Despre situație epidemiologică la zi, ne-a vorbit purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, Denisa Irimia.

În momentul de față, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de Covid-19, are aproape 60 de pacienți internați, însă nu toți sunt din cei confirmați la nivelul județului Buzău, unii fiind transferați de la alte unități medicale din țară. (Mihai Bunăziua)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%