Centre medicale » Centrul Medical Sapientek

10,441 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str Patriei 117

Telefon: 0238******   0238******

Email:

Website: www.*********.ro

Descriere: Program
Luni-Vineri 8.00-20.00
Sambata 9.00-14.00
Duminica Inchis

Centrul Medical Sapientek este un centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, situat in orasul Buzau. Menit sa ofere servicii medicale de calitate, centrul este situat intr-o locatie centrala, accesibila tuturor pacientilor.
Viziunea noastra este de a deveni prima alegere a buzoienilor, de a le oferi servicii medicale profesionale si de a le da incredere in sistemul sanitar.
In cadrul centrului functioneaza la ora actuala doua cabinete: Ecografie si Obstetrica Ginecologie.
Centrul beneficiaza de un ecograf Siemens ultraperformant, capabil sa sustina servicii medicale unice la nivelul orasului Buzau cum ar fi ecografia 4D.
Misiunea noastra este de a pune tehnologia in slujba actului medical si de a reprezenta un varf tehnologic din punct de vedere al dotarii cu echipamente de investigatie si tratament, aducand in centrul medical din orasul Buzau aparatura recent lansata la nivel global. Valorile in care credem cu tarie sunt: cultul fata de pacientii nostri, respectul fata de colaboratori, spiritul de echipa si onestitatea, inovatia si flexibilitatea.
Echipa de medici se distinge prin experienta deosebita, prin calificari impresionante recunoscute la nivel national si global. Suntem onorati sa colaboram cu Dr. Gigel David, medic specialist obstetrica ginecologie cu atestat de studii complementare in ecografie obstetricala si ginecologica, Dr. Olimpia Sandu, medic primar radiologie cu competente in ecografie generala, tomografie computerizata si rezonanta magnetica, Dr. Ana Maria Iosif medic medicina generala, asistent generalist Stefania Irimia, absolventa FMAM, asistent generalist Melania Tudose, absolventa FMAM.Harta: