Conectează-te cu noi

24 Ore

Primarul Constantin Toma, pe B1 TV, despre alegerile din Buzău: „În sondajele lor am 74% și încearcă toți să fugă”

Avatar photo

Publicat

pe

 Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a fost prezent, marți seară, în platoul B1 TV, la emisiunea „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat, unde a afirmat că și în sondajele PNL se află pe primul loc cu un procent foarte bun, scrie gazetabuzoiana.ro.

” În sondajele lor am 74% și atunci vă dați seama că încearcă toți să fugă, să nu participe să aibă un candidat așa, de super-forță, împotriva mea(…) Atenție, aveau 10 primari în tot județul Buzău și absolut toți au trecut la PSD – și nu că i-ar fi forțat cineva. Au văzut și ei încotro bate vântul și faptul că la PSD este o atmosferă mai bună și unde primesc mai mult ajutor”, a declarat primarul municipiului Buz[u, Constantin Toma.

Edilul buzoian a ținut să sublinieze că înțelege aceste migrări ale primarilor, fiind justificate de eforturile pe care aceștia le depun pentru dezvoltarea comunităților în fruntea cărora se află și de nevoia de a avea acces la fonduriloe europene pentru concretizarea proiectelor de dezvoltare:

„Și cei din rural, și cei din zona asta de urban accesează fonduri europene (…). Primarii nu sunt o marfă, aceste plecări se datorează în principal conducerilor locale, PSD-iste sau PNL-iste, sau USR-iste. Oamenii se simt nedreptățiți, pentru că ei muncesc pentru comunitate și, nu spun un lucru banal, chiar este un pic de sacrificiu, pentru că non-stop, 24 din 24, ești acolo, în primul rând, pentru funcționarea… citește articolul integral pe gazetabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024
18:30
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending